Létezik antialkoholista közösség magyarországon?
Én soha nem iszok alkoholt, pedig 23 éves férfi vagyok. Ebből kifolyólag alkoholista sem vagyok, és nem is akarom megmondani senkinek, hogy alkoholista legyen-e, vagy nem.
Most akkor anti-alkoholista vagyok, vagy nem?
Tehát normális emberekről?
Talán vannak még ilyenek.
Vannak, csak nehéz megtalálni őket. Ismerkedni sajnos legtöbbször bulikba járnak az emberek, ott ez megy.
De nem is kell, hogy az antialkoholizmusra legyen kiélezve a dolog, bármilyen közösség, csoportosulás érdekelne, akik enélkül élnek társasági életet, szerveznek programokat.
Én ilyen vagyok, saját elhatározásomból nem iszom. Egyrészt nem szeretem az ízét, másrészt nincs rá szükségem, mert enélkül is jól tudom érezni magam, és le tudom vetni a gátlásaimat, amiből alapból nincs sok.
Én is örülnék, ha lenne közösség, amit hasonló gondolkodású emberek alkotnak! Valaki talált már valamit esetleg azóta?
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!