Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Rám írt egy csaj, mit kellene...

Rám írt egy csaj, mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Nem rég rám írt egy csaj, vissza is írtam neki és elkezdtük beszélgetni. Ezelőtt még sosem volt barátnőm, mivel elég visszahúzódó vagyok, barátaim sincsenek igazából, inkább csak haverok vannak.

Viszont, akivel elkezdtem beszélgetni, ő kezdeményezett, szóval lehet hogy bejövök neki és feltudnám szedni.

A probléma azzal van, hogy a képek alapján nekem nem jön be, lehet kicsit sokat akarok, de én egy jól kinéző, szép barátnőt szeretnék.

Mit tegyek ilyenkor, csak folytassam vele a dumálást?

2019. ápr. 24. 18:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz tőle semmit inkább koptasd le.

Amúgy hol kezdődik neked a "jól kinéző"?

És ő hogy néz ki ahhoz képest?

2019. ápr. 24. 18:31
 2/19 anonim ***** válasza:
Mindenképpen közöld vele, hogy nem az eseted, és nem szeretnél vele kapcsolatot, ha arra kerül a sor. Ne hülyítsd őt, mert ha összejönnétek, szerintem te sem éreznéd magad jól vele.
2019. ápr. 24. 18:57
 3/19 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki,hogy nem jön be neked,de kérlek nehogy azt mondd neki,hogy bocs,de en szep baratnot akarok,mert lehet más szemében csinos csaj csak neked nem jon be
2019. ápr. 24. 18:59
 4/19 A kérdező kommentje:

Ezt most nem nagyon tudom megfogalmazni, hogy hogy néz ki valaki. Akivel beszélgetek, ő annyira nem jön be kinézetre, az ideálom pedig szép arc, és kisportolt test lenne (kerek popsi, közepes/nagy mell)

Valami ilyesmi:

[link]

[link]

[link]

Lehet túl sokat akarok, de nekem ez a vonzó. Akivel beszélek hogy is mondjam, nem így néz ki, Nincs meg a jó test, fenék, és arcra is átlagos, kicsit talán az alatti.

2019. ápr. 24. 19:04
 5/19 A kérdező kommentje:
Persze ezzel nem őt akarom lealacsonyítani, mert a beszélgetésből az jön le hogy egy aranyos, kedves lány, csak hát sajnos, akármilyen nyersnek is hangzik, nekem a szebb lányok jönnek be.
2019. ápr. 24. 19:06
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Hàt szerintem hülye vagy nem kell neked baràtnö.
2019. ápr. 24. 19:12
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Személyes találkozást megér, nem? Lehet képen nem néz ki jól, élőben meg jobb a kisugárzása.

Az a baj, hogy akiket linkeltél azok a top csajokból is a felső réteg, akikre nem nagyon vam esélyed... Amit leírtál abból látszik, hogy te sem vagy top pasi, úgy meg elég nehez jó nőket felszedni.

2019. ápr. 24. 19:13
 8/19 anonim ***** válasza:

Ezért nem lesz barátnőd, mert túl nagy a léc! Igazából le kéne faragni a magasabb elvárásaidból, de álmodozni lehet nagyokat, de tenni is kéne, hogy ilyen fullos buxákat össze kaparj!

De hát manapság kirakat élet van és nem vesszük figyelembe a belső értékeket.

2019. ápr. 24. 19:14
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Es te hogy nézel ki?
2019. ápr. 24. 19:14
 10/19 A kérdező kommentje:

Igazából már láttam élőben is, igaz nem beszéltem vele személyesen, de körülbelül ugyan úgy néz ki mint a képeken.

Tudom, hogy nem vagyok én sem kinézetre top pasi, ezt bevallom, sőt még azt is, hogy a személyiségem még rosszabb annál és emellé még visszahúzódó is vagyok.

Tudom, vannak hibáim nekem is, igyekszem is őket pótolni, viszont szerintem nem is nézek ki rosszul, kicsivel az átlag fölé sorolnám magam kinézetben. Ezzel nem az egómat akarom fényezni, viszont elég sokszor volt már az hogy egy-egy boldog szemkontaktust felvettem egy pár lánnyal. De lehet csak én képzelem be.

Nem akarok bírálni senkit, csupán nekem a nála szebb lányok jönnek be.

2019. ápr. 24. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!