Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Valaki "összehozott" egy...

Valaki "összehozott" egy fazonnal, akit még életemben nem láttam, ő meg azt hiszi én terjesztem, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Vagy valaki nagyon félreértett valamit, vagy gonoszságból, de inkább az előző. Ő meg azt hiszi, én voltam...

Egyszer szívesen megismerném a kedves xy-t, de még csak a nevét sem tudom pontosan...

2019. ápr. 2. 12:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Leszarnám.
2019. ápr. 2. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Kifejtenéd hogy mi ez az egész, mert eléggé nem érthető így amit szeretnél kérdezni.

Kivel hoztak össze és ki mit hisz, mi lett elterjesztve, miről van szó?

2019. ápr. 2. 12:10
 3/8 A kérdező kommentje:

😂😂

Engem, egy sráccal..

Hohy együt vagyunk, "kavarunk", értsd ahogy akarod... Vicc, mert nem is láttam még soha, nagyjából tudom ki, orvos.

2019. ápr. 2. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell foglalkozni a pletykákkal. Elhiszem hogy felháborít meg nem esik jól, de pletykások mindig is voltak, vannak és sajnos lesznek is.

Aki sima pletyka, vagy szóbeszéd alapján elhisz bárkiről bármit, az manipulálható, befolyásolható és talán lehet jobb is, ha ilyennel nem találkozik az ember...

2019. ápr. 2. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem szabad foglalkozni vele minél jobban állítod az igazadat, veszekedsz annál jobban fogják mondani. Ilyen korszak ez..
2019. ápr. 2. 12:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát de egyaz nagyon csúnya az a gyerek, kettő meg igen is elhiszik, nagyon sokan elhiszik...

Erre gondoltam én is, ha minden hogyan tagadom, majd csak adom alá a lovat. Most azt csinálom, hogy csodálkozom, hogy én ilyen emberről nem is hallottam, de már kiderítettem pedig, hogy ki az...

De talán neki magasabb az intelligancia szintje "ezeknél“ azért nem is leresett fel és kért számon...

2019. ápr. 2. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Értem, akik ezzel piszkálnak, azok mindegyikének egyszer elmondhatod, hogy "ez nem igaz, nem tudsz az egészről semmit", aztán ajánlhatsz számukra különféle elfoglaltságokat ahelyett, hogy rólad pletykálnának. Mondhatod nekik, hogy fizessenek elő sok bulvár napilapra, nézzék a különféle tévésorozatokat, stb.

Akinek már egyszer elmondtad, annak fordíts hátat, vagy ne reagálj rá, ha mégegyszer elkezdi a butaságát.

2019. ápr. 2. 14:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Kinek a fejéből pattant ki, vagy mit értett félre...
2019. ápr. 2. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!