Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Farkaslyuk (Borsod megye) ti...

Farkaslyuk (Borsod megye) ti mennetek?

Figyelt kérdés
25 éves fiú vagyok barátnőm 21. Itt lakunk Pest megyebe a szüleimnel. Az ő családja oda valósi de nem ott nőtt már o fel. Viszont a nagyszülei ott laktak , de meghaltak. Ott maradt egy ház uresen. Nagyon szeretnék már elmenni innen mert egyre nehezebb itthon. Ott lenne egy ház és mondta hogy menjünk oda lakni. Majd osszesporolunk pénzt és felkoltozunk Pestre. Nem voltam még ott , nem ismerem a helyet. Ózd nagyon közel van de ugye hallottam hogy milyen hely. Tényleg annyira élhetetlen az a hely? Nem.igazan jártam arra , el nem tudom képzelni hogy mi lehet ott. Aki ismeri az írjon már hogy mivan ott , tényleg mint írtam élhetetlen. Nyilván nem holnap megUnk korbenezunk , munkát nézünk stb stb... De addig is aki tud vmit pro és kontra érvek. Bocsi ha full hülyeség de tényleg elgondolkoztam rajta hogy végre elmegyünk innen egy saját házba ahol nem kell albérletet fizetni.
2019. márc. 28. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:

NE!

Csak atutaztam rajta parszor, de ennyire lepusztult, koldusszegeny, nyomorult telepulest nem lattam azota se.

2019. márc. 28. 19:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem vészes, de nem árt megtapasztalni a környéket, embereket
2019. márc. 28. 19:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Majdnem annyival alacsonyabb lenne a fizetésetek ott (ha egyáltalán találtok munkát) kettőtöknek, amennyi egy albérlet
2019. márc. 28. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Én ózdi vagyok (magyar), hát, nem menjetek oda lakni. Sőt, ha most még egyben van a ház, ha Pestről mentek oda ki, garantálom, hogy még a parketta is fel lesz szedve.

Ott veszett ügy az ingatlan, felejtsétek el.

Nagyszülői ház (Ózd békés, tanyasi része, kevés "újmagyar"), olyan ház, hogy nyugaton 30 milliót érne. 3,5 misiért hirdetik mamiék és a kutya se megy oda. Szóval remélem érted.

2019. márc. 28. 19:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Hasonló válaszokra számítottam. Azért ez sajnálatos ... Nem véletlenül menekülnek onnan az emberek. Csak mi lesz pl azzal a településsel 5 év múlva?
2019. márc. 28. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát ez nehéz kérdés.

Én kivennék egy kis szabit a helyetekbe és elmennék megnézném milyen állapotú a ház és milyen a környék, a szomszédok. Illetve nézegetnék állás lehetőségeket a közelben.

2019. márc. 28. 20:08
 7/10 anonim ***** válasza:

:D A rezsit nem tudnád kifizetni, nem hogy albérletet! Elég nagy visszalépés lenne. Az egész környéket mesterségesen hozták létre az ipar miatt, ami azóta megszűnt, úgyhogy alapjaiban nincs perspektíva az ötletben.

Inkább bérelnék lakást Pesthez közel, ahol nem olyan rettenet a bérleti díj, és ingáznék minden nap a csúcsforgalomban órákat, mint hogy saját házam legyen, de napi szintű megélhetési gondjaim is egyben.

Hogy mi lesz vele 5 év múlva? Hát ami a többivel, nem kell ahhoz 5 év, van Borsodban bőven olyan falu ami már elveszett. Vagy kiürült, vagy orkok lakják.

(Ez pl egy óriási hibája a kormány mostani családsegítő programjának , ami a családi házakra vonatkozik. Ezt kizárólag dunántúliak tudják igénybe venni, a keleti (pláne észak-kelet) országrész kisebb településein senki nem fog családot tervezni a kannibálok közé.)

2019. márc. 28. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Isten őrizz!

Borsodnak lőttek, egy jó 30 éven belül csak buckalakó lesz ott.

2019. márc. 28. 22:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Melyik utca? Mert azért még van pár jó része is, és ha ott lenne, akkor szerintem minden oké. A mási pedig, hogy milyen munkát vállalnál/
2019. márc. 30. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Borsodi vagyok, azt tanácsolom hogy hanyagoljátok ezt a csodás cigánytelepet.
2019. ápr. 3. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!