Farkaslyuk (Borsod megye) ti mennetek?
NE!
Csak atutaztam rajta parszor, de ennyire lepusztult, koldusszegeny, nyomorult telepulest nem lattam azota se.
Én ózdi vagyok (magyar), hát, nem menjetek oda lakni. Sőt, ha most még egyben van a ház, ha Pestről mentek oda ki, garantálom, hogy még a parketta is fel lesz szedve.
Ott veszett ügy az ingatlan, felejtsétek el.
Nagyszülői ház (Ózd békés, tanyasi része, kevés "újmagyar"), olyan ház, hogy nyugaton 30 milliót érne. 3,5 misiért hirdetik mamiék és a kutya se megy oda. Szóval remélem érted.
Hát ez nehéz kérdés.
Én kivennék egy kis szabit a helyetekbe és elmennék megnézném milyen állapotú a ház és milyen a környék, a szomszédok. Illetve nézegetnék állás lehetőségeket a közelben.
:D A rezsit nem tudnád kifizetni, nem hogy albérletet! Elég nagy visszalépés lenne. Az egész környéket mesterségesen hozták létre az ipar miatt, ami azóta megszűnt, úgyhogy alapjaiban nincs perspektíva az ötletben.
Inkább bérelnék lakást Pesthez közel, ahol nem olyan rettenet a bérleti díj, és ingáznék minden nap a csúcsforgalomban órákat, mint hogy saját házam legyen, de napi szintű megélhetési gondjaim is egyben.
Hogy mi lesz vele 5 év múlva? Hát ami a többivel, nem kell ahhoz 5 év, van Borsodban bőven olyan falu ami már elveszett. Vagy kiürült, vagy orkok lakják.
(Ez pl egy óriási hibája a kormány mostani családsegítő programjának , ami a családi házakra vonatkozik. Ezt kizárólag dunántúliak tudják igénybe venni, a keleti (pláne észak-kelet) országrész kisebb településein senki nem fog családot tervezni a kannibálok közé.)
Isten őrizz!
Borsodnak lőttek, egy jó 30 éven belül csak buckalakó lesz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!