Borsod megye pl. Miskolc tényleg ennyire veszélyes? Mindenhol ezt hallom, olvasom.
Akárhol előkerül pl. a cigánybűnözés, mint téma, rögtön Borsod megyére asszociál mindenki. Tényleg ennyire gáz ott a helyzet? A nagyobb városokban is, mint pl. Miskolc?
Én SzSzB megyében élek születésem óta, laktam eldugott kis faluban, kisvárosban és a megyeszékhelyen is, egyedül a faluban èrt több atrocitás, gyerekként az iskolában. Viszont a városokban egyáltalán nem rossz a helyzet itt.
Borsod sokkal gázabb lenne ilyen tekintetben?
Miskolc messze nem, annyi hogy vannak valóban veszélyes részek, ahol valszeg beléd fognak kötni és lehet el is vernek, de azért nem állandó meg mindennapos, hogy késelnek.
A vidék meg az, hogy vannak települések, ahol sok vagy csak cigány van.
Na ott már szarabb mert ellopnak mindent, gyakran családok mennem össze 30-40 fő.
Falunapra ki se lehet menni, mert garantált a cirkusz.
Ez meg hosszútávon dühítő.
Borsodot kb 3 veszélyességi részre oszthatjuk.
Biztonságos:Miskolc melletti falvak városok, mert viszonylag jók a lakók sok az új építési ház, egész barátságos.
Nem túl jó helyenkènt:Miskolc
Ha kedves az életed kerülöd:Miskolctól távolabb eső falvak, kisvárosok.
Én is borsodi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!