Mebeforeyou kérdése:
Mi a véleményetek a Tellonym-ról?
Figyelt kérdés
Sokat hallottam róla jót és rosszat is egyaránt. Nem tudom érdemes-e használni. Nektek mi a véleményetek róla?2019. márc. 11. 16:12
1/2 anonim válasza:
Ez micsoda?
Nagyon gáz sokak szerint hogy nem tudom mi az?
21F
2/2 anonim válasza:
Ugyanez mint az előző felkapott anonim kérdezős oldalak (Ask.fm, Sarahah, stb.). A legtöbb gyerek semmi másra nem tudja használni, mint hogy anonim módon alázza a kortársait. Ez az oldal is azért népszerű trollgyűjtő, mert nem kell a neved és személyedet adni ahhoz hogy hülyeségeket, bosszantó, provokatív dolgokat kiírhass. A fenti oldalak, így a Tellonym is annyival több, hogy "közösségi" oldal, így a közösségi oldalakra jellemző viselkedést veszik át a gyerekek: népszerűségi harc, likevadászat, egymás seggének nyalása, meg a névtelen kérdezés adta netes zaklatások lehetősége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!