Egy lány miért mondja azt hogy velem nem lehet semmiről beszélgetni? Miért baj ez? Akkor ne beszélgessen és keressen olyat akivel lehet, nem?
Mi a baja a lánynak? velem nem lehet semmiről beszélgteni állítja rólam a hátam mögött.
(de csak a hátam mögött gerinces módon...)
Nem értem mi baja? Ha ő úgy látja velem semmiről se lehet beszélgetni akkor marha egyszerű a megoldás: NE beszélgessen velem és keressen olyat akivel lehet!! Járnak ide még vagy 200an rajtam kívül keressen mást akivel szófosása lehet.
Másik kérdés hogy lehet velem beszélgetni miért ne lehetne már ha van közös téma. De ezzel a lánnyal ugyan mégis milyen közös téma lehetne?? Műkörmös cicababa ilyennel én mit beszéljek? Hogy milyen körömlakkot használ? Ilynenel nekem közös témám nincs.
"aki akar a másik emberrel beszélgetni, az talál rá módot. "
Hát kíváncsian várom milyen milyen módot talál a velem való beszélgetésre....
mert ahhoz én is kellek és én nem leszek partner az tuti úgy meg csöppet nehéz lesz.
"én is kellek és én nem leszek partner az tuti"
és ezzel a lánnyal miért vagy partner?
"és ezzel a lánnyal miért vagy partner?"
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!