Hová lettek a rockerek?
Kb 15 éve mikor tini voltam rengetegen voltunk, fiatalok, idősebbek. Acélbetkós bakancs, szimatszatyor, bőrdzseki, felvarrók... De punkot, se fiatal metálost se látni nagyon, vagy csak ritkán. A fiatalok többsége tök egyformán néz ki, nem látni szubkultúrákat, de még nagyon rock kocsmában se. Igaz ez vidék, itt lehet ez nem dívik. De tényleg hiányoznak, csak tinihordák jönnek-mennek bluetoothos hangszóróval, amiből bömböl Hiro, meg a többi (ez a jobbik eset, van amikor kisgrofó...).
Szóval hol van a rocker, punk, metálost.. stb utánpótlás?
De beszéld meg a kollégával:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__9782..
Akkor elég népszerű volt a rock, akkor ment a Depresszió a Viva Tv-n.
A Tankcsapda is második aranykorát élte, mindenki rocksztár akart lenni.
Szal igazából nem most van kevés, hanem akkor volt sok.
A rock halott. Törődj bele. Nekem sem tetszik, de ez van. Hozzáteszem, a halálát nagymértékben az ilyen "speciális" külsejű és viselkedésű képviselői okozták.
Nem értem, hogy a rockzene szeretete miért kell hogy maga után vonja ezt az idióta attitűdöt. Én szeretem a rockot, metált stb. de amikor meglátok ilyen idétlen megjelenésű bandákat, rögtön elkap az ellenszenv.
Én hiszem, hogy ha a rockzene képviselői normális emberek lennének, máig a fénykorát élné a stílus.
Példák számomra szimpatikus előadókra:
Tóth Attila (Pokolgép)
Chris Jericho (Fozzy)
Sully Erna (Godsmack)
A Rockmaratonon. ;-]
De az sajna 1 évben csak 1x van.
Haha nekem is feltűnt hogy nincsenek főleg hogy én még a mai napig így tolom 😂
Ráadásul Londonba is, ahol a tankcsapdas, meg csomó másik felvarrós alkoholos filccel agyonforkált honvédségi málhazsákból egyetlen egy van az egész városban, az az enyém.
Néznek is az emberek... Gatyaláncot meg csuklószorítót már vagy 5 éve elhagytam, de a bakancs bármikor metetkészen figyel a szekrénybe.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!