Rockerek hova szoktak menni bulizni, ismerkedni?
Figyelt kérdés
2018. aug. 31. 14:03
3/10 anonim válasza:
Olyan helyekre, ahol rockzene szól, ezért sok a rocker.
5/10 anonim válasza:
Többnyire rock koncertekre. Szerintem.
6/10 anonim válasza:
én a barátaimmal járok el telekre. szüleimnek van egy kis szőlője, van rajta egy kis ház, szalonna sütő, bogrács stb. ott szoktunk kint sütögetni páran, közben zenét hallgatunk, ott senkit nem zavar. :D
7/10 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem, mert elég nehéz találni olyan helyet ahol rock, metal megy. vagy legalábbis én eddig az s8 underground-ot és a rocktogont találtam, ami tényleg ilyen, viszont nem sok jót hallok róluk. ha nem marad más, akkor megyek oda, de azért ha nektek még van tippetek Budapesti helyekről én várom őket:D
2018. aug. 31. 15:18
8/10 anonim válasza:
Van tippem: beírod a keresőbe a rockkocsma szót.
9/10 anonim válasza:
Instant-Robot
Rock metál azt hiszem, de nem biztos :D
10/10 anonim válasza:
Tarajos Gőte Leitató Központ - csak pénteken és szombaton van nyitva, de a rocker és punk emberkék melegágya a hely
Végállomás kocsma
Dürerben rock, metál, punk koncertek és események
Trabant Presszó - nem kifejezetten rockkocsma, de sok rocker arc megfordul ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!