Budapesti rockerek, metalosok, *HC-sok, animések! Valakinek lenne kedve beszélgetni, ismerkedni? 17/F
Figyelt kérdés
Végre itt a téli szünet, most, hogy van időm, jó lenne megismerni hasonló érdeklődési körű embereket.
*HC-s alatt a metalcore, deathcore, post-hardcore zenéket hallgató embereket értem. Azokat a műfajokat én is nagyon szeretem:D Ha más a nevük, akkor elnézést, de nekem minden ismerősöm HC-snak hívja őket, ezért én is :D
2014. dec. 20. 19:03
1/3 steve kain válasza:
Nekem írhatsz ha van kedved. A rockot metált és az animéket szeretem, a HC-t annyira nem. 18/F
2/3 anonim válasza:
Rockot, metált hallgatok és animéket is szeretem.:) Írj, ha szeretnél.
15/L
3/3 Tina Chan válasza:
Udv.:) Rockot, metalt is hallgatok, animeket is nezek.^^" Sot, Budapesti vagyok.:D Nem, ha gondolod, akkor irj.^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!