Szerintetek ez mennyire ciki?
Pasik tenyleg szeretik a pici nőket!
156cm. N
Először is, a mi korunkba még nincs pasi, okés? :D Én is elmultam 18 de nem nevezném 20 alatt egyik srácot se "pasinak".. Azért mert alacsony vagy, attól még ugyan úgy van egy belsőd, amit vagy szeret valaki vagy nem, ez ember függő. Engem speciál annyira nem zavarna, bár 171 el én sem vagyok valami magas. Hidd el ha találsz olyan srácot (lányba se nagyon van ilyen :'( )aki belsőt nézi tud szeretni és hűséges, az nagy ivbe leszarja a magasságod, ha szeret :) 18F vagyok, tudom nem valami nagy tanács, de hidd el neked igy is sokkal több esélyed van végre a boldogságra mint nekem.. :)
Ne félj, próbáld meg ignorálni aki bsztat ezzel, aki ilyennel szórakozik az nem ember hanem csak egy földön élő parazita. Tudod te hogy többet érsz annál hogy a magasságodból induljon ki minden. Engem speciál nem zavarna ha valami csoda folytán lenne egy barátnőm aki megfelel mindennek (nekem) és nem olyan csitri mint a mai korunkbeliek, nem hinném hogy zavarna valakit aki szeret, sőt még cukibb is lehet. :) Remélem egy kicsit segített amit mondtam, nem csak vígasztalásból mondtam, ez az igazság! :)
A barátnőm 19 éves, és 153 centi.
Imádom hogy ilyen. Egy másik lány akivel majdnem alakult valami 155 körüli volt.
En 183 vagyok. Amíg az ovis nyomorékok között vagy, akik nem tudják feldolgozni azt a tényt hogy valaki lehet alacsony, addig kapni fogsz tőlük ilyen hisztiket, de szard le őket.
A barátnőm is felt az emberekkel szemben menni az utcán, mert úgy érezte mindenki neki fog menni, bár segítettem is benne, de már teljesen kiszallt belőle ez az érzés.
Csak addig számít az alacsonysagod amíg szűk körökben mozogsz. Ha megismersz több embert, lesznek rendes emberek akik totál leszarjak mekkora vagy és cukinak is tartanak majd.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!