Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudnék rászokni a...

Hogyan tudnék rászokni a dohányzásra?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy most sokan értetlenül állnak majd a kérdésem előtt, mivel a legtöbben pont hogy le akarnak szokni a dohányzásról, de én tényleg szeretnék rászokni, mégpedig a következők miatt. Már egy ideje nagyon zavar a passzív dohányzás, amikor orron át szívom a mások által kifújt füstöt. Rettentően idegesít. Ha kinyitom otthon a lakás ablakát dől be a cigifüst valamelyik szomszéd jóvoltából. Ha beszàllok a liftbe, ott is érzem. Ha sétálok az utcán, előttem tuti bagóznak és ugye mindig a nem dohányzóra megy a füst. Ha elmegyek a barátnőmmel egy nyitott vendéglőbe ebédelni, a mellettünk lévő asztalnál étkezés után (természetesen megkérdezés nélkül) biztos, hogy rágyújtanak. Aztán ott van még az is, hogy a munkahelyen a dohányosok több szünetet vehetnek ki és sokszor olyankor lehet megtudni a legújabb infókat. De a legfontosabb tényleg az, hogy nagyon zavar a szaga. Úgy gondolom, azzal, hogy én is rászokom, jobban tudom majd toleràlni. Először napi pár szálat szívnék, majd egyre többet. A napi egy dobozt mindenképp szeretném elérni, mivel a fizetésem egy nagy részével nem tudok egyszerűen mit kezdeni. Ott van még az is, hogy mivel Magyarországon rengetegen dohànyznak, így nem érzem magam igazi magyarnak sem. Kérlek segítsetek! Nem lesz könnyű, hiszen jelenleg még a szagától is irtózom. Mit tegyek, hogyan kezdjem el? Ötleteket várok! Előre is köszönöm!

2019. febr. 19. 08:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#10 Kötve hiszem, hogy lezàrtad, mivel úgyis fogsz írni valamit erre, nem fogod tudni megállni. Sajnálom, hogy az én, igaz némiképp félrevezető, de egyben figyelemfelhívó kérdésemből Te azt erőlteted, hogy én nem mondtam igazat. Még egyszer mondom, sajnálom, de így láttam jónak, mivel provokálni akartam, hogy minél többen megnézzék, hogy "ki ez a szerencsétlen", aki rá akar szokni a bagóra. Sajnálom, hogy nem sikerült a lényeget megérteni, azt amiről ez a kérdés szól. Remélem a legtöbb embernek igenis lejön a mondanivaló, mégpedig az, hogy egyrészt mennyire bosszantottó egyes, hangsúlyozom EGYES dohànyosok magatartása. Gondoltam Te is dohányzol, ezért is kéred ki magadnak a dolgot. Neked aztán ne hazudjon senki sem a kedvenc szokásoddal kapcsolatban. Tudod, ha téged is napi szinten zavarna a cigaretta, mint ahogy engem és sok más embert, akkor nem lennél így kiakadva. Ha reggel nem tudnàl egy rendeset szellőztetni, mert a tekintetes úr vagy a nagyságos asszony épp úgy gondolta, hogy rágyújt az ablakban, erkélyen és aminek a jó részét Te szívod be, máshogy vélekednél. Majd ugyanezt tapasztalnàd később a liftben, az utcán, az iskola előtt, a buszmegállóban stb. Nem beszélve arról, hogy hány ember életét teszi tönkre, családokat nyomorít meg és szakít szét. Rohadt drága is és rohadt káros. De jó legyen, tudod inkább hazudok (amit később bevallok), ha akár egy ember életét is megmentheti, és nem kell évek múlva az onkológiai intézetben rémülten várnia a vizsgálati eredményt.
2019. febr. 26. 20:45
 12/12 anonim ***** válasza:
46%

1. Ez kamu!

2. Ne haragudj, de hülye vagy! Ha zavar, akkor minek szoknál rá? Itt lép életbe az egyes pont.

3. Ha nem tudsz mit kezdeni a fizetéseddel, akkor osztogasd el és különben is, egyes pont!

4. Azóta történt változás? De inkább az egyes pont!!

😃

2022. jan. 24. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!