Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy barátságos nővel szemétked...

Egy barátságos nővel szemétkednek, mit tennél?

Figyelt kérdés

Egy velem, és úgy vettem észre mindenkivel barátságos nőt-lányt a fülem hallatára elkezdett egy férfi (fiú) szemétkedő megjegyzésekkel illetni, de a lány nem szólt vissza semmit.

Igazságtalannak találtam, nő vagyok, a helyemben szólnátok valamit, vagy nem?

Ha férfi lennél, és ott lennél, tennél valamit? Mit?

Voltál hasonló szituációban? Mit tettél?

(Már rég nem tini korosztályról van szó itt.)

2019. febr. 2. 12:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szeretném azt hinni, hogy lenne merszem közbe lépni, mert nem tudom; valahogy az él bennem, hogy a jó emberekre vigyázni kell :D
2019. febr. 2. 16:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

De tudod ki volt az a fiú?

Miket mondott neki?

És főként azt is kéne tudni,hogy miért.

Azért,mert valaki alapvetően barátságosan viselkedik,attól még nem biztos,hogy jól ismered az illetőt.

És mielőtt valakitől megkapom az "érzéketlen férfiállatbarom" jelzőt,hogy érthetőbb legyen a hozzáállásom:Mi van,ha mondjuk lopott tőle a nő? nincs ráírva senkire,hiába mosolyog szépen mindenkire.

Szóval nekem ahhoz,hogy lépjek valamit ilyen esetben,ismernem kell az alap szitut.

2019. febr. 2. 16:26
 13/15 A kérdező kommentje:

utolsó:

Egyértelmű szituáció volt.

2019. febr. 2. 18:35
 14/15 A kérdező kommentje:
( 5.6.9.: "jól járt", mert 3 válaszra 3 zöld kezet kapott )
2019. febr. 2. 18:44
 15/15 anonim ***** válasza:
42%
Én szerintem nem avatkoznék be. Lány vagyok.
2019. febr. 2. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!