Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Baratsagos es kedves ember is...

Baratsagos es kedves ember is lehet onbizalom hianyos?

Figyelt kérdés
vagy ez min mulik?

2016. aug. 2. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, én vagyok rá az élő példa.
2016. aug. 2. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet bizony! A kettőnek semmi köze egymáshoz.
2016. aug. 2. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
A barátságos, kedves emberek a velük kb. egy kaliberűekkel meg tudja magát értetni, viszont egy erőszakos, dühöngő emberrel már nem biztos. Így a velük szembeni stílusa sikertelenségek sokaságával járhat, ez pedig önbizalomhiányhoz vezethet akkor, ha ilyen emberekkel kellene "valamit kezdenie". Ezen kívül biztos van más befolyásoló dolog is, vagy olyan, aki jobban ért ehhez a dologhoz...
2016. aug. 2. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó jól írja. Plusz minél intelligensebb egy ember, annál nagyobb az esély az önbizalomhiányra. Egyszerűen azért mert jobban átlátja a történéseket, az ok-okozati összefüggéseket, látja mennyi mindenben kellene fejlődnie. Míg egy kevésbé intelligens ember csak megy előre és csinálja az adott dolgát, nem gondolkodik, csak cselekszik.
2016. aug. 2. 22:35
 5/5 anonim ***** válasza:

az ismerőseim szerint én is barátságos,jószívű vagyok.az önbizalmam sehol..mondjuk sose volt.

21 L

2016. aug. 3. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!