Egy barátságos nővel szemétkednek, mit tennél?
Figyelt kérdés
Egy velem, és úgy vettem észre mindenkivel barátságos nőt-lányt a fülem hallatára elkezdett egy férfi (fiú) szemétkedő megjegyzésekkel illetni, de a lány nem szólt vissza semmit.
Igazságtalannak találtam, nő vagyok, a helyemben szólnátok valamit, vagy nem?
Ha férfi lennél, és ott lennél, tennél valamit? Mit?
Voltál hasonló szituációban? Mit tettél?
(Már rég nem tini korosztályról van szó itt.)
#védelem #bunkóság #igazság #megalázás #aláz #ártatlan #megvédés #leszólás #kinevettet #nem az én dolgom
2019. febr. 2. 12:47
1/15 anonim válasza:
Nem szolnek semmit, mert nem ismernem az elozmenyeket. 35F
2/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk ismernéd, mert ott voltál. (itt ez a szitu.)
2019. febr. 2. 12:52
3/15 anonim válasza:
Megkérdezném,hogy ezt most miért mondja.
4/15 anonim válasza:
Èn lehet,hogy megvèdtem volna.
Szepen elmagyarázni a pasinak,nem illik ìgy nővel beszèlni.
5/15 anonim válasza:
Ki szoktam állni másokért, amíg külön meg nem kérnek arra, hogy ezt tegyem, szóval én vissza szólnék valamit.
7/15 A kérdező kommentje:
3 és 4 és 5:
Ezt férfiként vagy nőként tennétek?
Melyik vagy F/N?
2019. febr. 2. 13:01
8/15 anonim válasza:
No vagyok. En sem szeretem az igazsagtalansagot. Ha felelmetes lenne a pasi akkor lehet nem szolnek vissza. De maskepp igen. Nalunk melohelyen is vannak veszekedesek de abba nem szolok bele, ők elintezik, meg aztan csak en leszek a rossz.
10/15 anonim válasza:
nemtől függetlenül közbelépek..F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!