Mennyire gyakran nézegetitek a régi ismerőseitek fb profilját?
Figyelt kérdés
Azokra az ismerősökre gondolok, akikkel már rég nem vagytok kapcsolatban, vagy pl soha nem is nagyon beszélgettetek, pl egy iskolatárs, akivel még csak nemis jártatok egy osztlyba, de valamiért emlékeztek, vagy régi munkatárs, akire valamiért emlékeztek..?2019. jan. 18. 16:10
2/10 anonim válasza:
Ti ilyen pszichopaták vagytok??? Miért nézegetitek olyan profilját akivel nem is tartjátok a kapcsolatot? Utcán is követitek?
3/10 anonim válasza:
Dehogy nézegetem, van jobb dolgom is...
5/10 anonim válasza:
Nem jelölök vissza minden h.lyét.
..így a többiek érdekelnek.
7/10 anonim válasza:
Héti 2 heti rendszerességel nézem de le kéne szoknom róla:)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jöhetnek még!!
Am nem vagyok pszicho:D:D
2019. jan. 19. 23:40
9/10 anonim válasza:
Ha eszembe jut külön egy személy, ránézek, amúgy sosem facebookozom :D még a közeli család barátok profiljait sem nézem
10/10 anonim válasza:
Én általában csak az üzenőfalamat nézem, és ott szoktam görgetni, olvasgatni az eseményeket, belájkolni számomra tetsző cikkeket, esetleg ha a közeli ismerőseim rokonaim posztolnak valamit, akkor is belájkolom a képüket. Általában a bejelöléskor nézem meg tüzetesebben az emberek profilját, mit szeretnek, hol dolgoznak/tanulnak meg ilyenek, de utána már nem. Érettségi után viszont megnéztem én is egy pár általános iskolás osztálytársamnak a profilját, hova vették őket fel. De egyébként nem különösebben érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!