Meg lehet élni ma, Magyarországon youtubozásból, mrg blogozásból, instagrammból?
Nyilván nem abból, csak azt mondják...
Nekem nincsenek efféle ambícióim.
Egyaz leírtam, hogy nincsenek ilyen írányú terveim.
Prostitúció? 😂😂😂😂😂 Érdekes felfogásod van, pedig engem is idegesítenek a reklámok. Ennyi erővel minden "prostitúció" számodra: modellkedés, ügyvéd, bankár, eladó...
"Prostitúció? 😂😂😂😂😂 Érdekes felfogásod van, pedig engem is idegesítenek a reklámok. Ennyi erővel minden "prostitúció" számodra: modellkedés, ügyvéd, bankár, eladó..."
A válaszadó ezt írta: "önmagadat kell eladnod ehhez, te magad vagy a termék"
A modellkedés tehát egyértelműen az.
De az ügyvéd és a bankár fő tevékenysége, fő árucikke miért lenne saját maga eladása??
Az eladó, aki definíció szerint iparcikkeket árusít mégis, hogyan árulná magát??
Kérlek meséld el, hogy ez az alulbarázdált agyadban, hogy néz ki.
A Fruzsika nem ebből él LOL
Nekem is van egy egyetemi évfolyamtársam, aki youtubozik, Heczeg Hajnalka, nem ismerem, de ő nem tud ebből megélni, néha kap cuccokat, de ennyi az egész... Kb. egyszint a Fruzsikával.
Amúgy de az ügyvéd, pont higy magát adja el, mint a bíróságon, mint az ügyfeleknek... Pont, hogy termék reklámozásról beszéltél, az eladó is ezt teszi a boltban btw.
Egyébként a prostitució röviden !!!szexuális!!! szolgáltatás nyújtása pénzért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!