Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Konditeremben mennyire néznek...

Konditeremben mennyire néznek ki ha dagi vagy?

Figyelt kérdés

Holnap megyek elősször kondizni, és félek, hogy a kigyúrt srácok betalálnak és megvernek az öltözőben.

Meg, hogy nagyon kifogok lógni. 166 cm vagyok és kb 84kg.

Szerintetek van ettől valami félni valóm?

2019. jan. 4. 16:59
1 2
 11/16 nemaRendőrség ***** válasza:
59%

Izzadni kell is, sőt. Addig edz még izzadsz, ha már nem akkor elég volt.

De ne izzad össze az eszközöket. Törölköző a feneked alá, hátad mögé(nálunk vanaki nagy strandtörölközővel jár ezért). Ha izzad a tenyered töröld le utána amit megfogtál.

Illetve egy jó tanács. Menj oda valamelyik izomállathoz, minél nagyobbak(nem magasságilag) vagyunk annál barátságosabbak. Kérd meg, hogy segítsen, adjon tippeket.

2019. jan. 4. 20:15
 12/16 nemaRendőrség ***** válasza:

Vagy, várj.

166 magas vagy. Akkor lány vagy?

2019. jan. 4. 20:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lány, csak szimplán nagyon alacsony.
2019. jan. 4. 20:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket. Megfogadom.
2019. jan. 4. 20:40
 15/16 nemaRendőrség ***** válasza:
Na, megvertek?
2019. jan. 5. 21:57
 16/16 moozygoo ***** válasza:

Én magas vagyok és vékony.

Vidéken voltam már 4-5 teremben kb.

Amiatt hogy dagi vagy nem fognak leköpködni. Öltözőben nem hiszem hogy megvernének, még sosem láttam vagy tapasztaltam olyat. Lehet hogy kifogsz lógni, mert nem lesz még egy olyan kinézetű ember, de ez nem fog számítani.

Ezektől szerintem ne félj, a szabályokat tartsd be, légy udvarias mint az ottlevők, és végezd a dolgod. Ennyi

2019. jan. 8. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!