Ti is szoktatok arra gondolni, hogy soha nem lesz senkitek?
Nagyon szürreális belegondolnom, hogy lesz egy pasim, aki majd szeretni fog, és nem tart csúnyának.
Más is van így ezzel?
Tini koromban álmodoztam állandóan hogy lesz pasim... :) de eszembe se jutott sőt nem mondtam ki magamban se soha hogy csúnya lennék. Azzal önbizalmat rombolok, és ha mástól nem esik jól, én hülye leszek ezt mondogatni magamnak.
Egy boldog kiegyensúlyozott nő MINDIG vonzó lesz a pasiknak. Sugározd ezt, és akarni fognak. Egy depis feeling senkinek sem kell ;)
Kb ez a matek. Nem a külsőség... az csak bizonyos százalékik kell... a többit belülről sugárzod. Ha nem hiszed, próbáld ki, kísérletezz! ;)) hajráá
Regebben en is feltem ettol, de most hogy tul vagyok nehany rossz kapcsolaton, rajottem hogy a legfontosabb az onmagad boldogsaga.
Nem szabad akarkivel osszejonni csak azert, hogy ne maradj egyedul.
En biztosan allithatom, hogy inkabb maradnek egyedul, sot tovabb megyek, inkabb megolnem magam minthogy egy rossz kapcsolatban eljek egy nem megfelelo emberrel.
Régen kifejezetten sok barátnőm volt, és volt is önbizalmam, de amióta megkopaszodtam, nem érzem magam vonzónak, és azóta egyetlen kapcsolatom sem volt. Ez volt 5 éve.
Időnként hiányzik az intimitás, de évekkel ezelőtt elfogadtam, hogy nem lesz senkim. Nem érzem magam vonzónak, és nem akarom, hogy valaki csak "kiegyezzen velem", azért legyen mellettem, mert nem talált jobbat. Talán túl büszke vagyok, vagy a fene tudja... 35/F
Igen, én el is döntöttem, hogy soha senki életébe nem fogok bezavarni csak mert szeretethiányos vagyok, kvázi önző nem vagyok.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!