Ti is szoktatok erre gondolni?
Hogy milyen jó lenne, ha lenne havi 100 ezer Ft-t, amit lelkifurdalás nélkül magadra költhetsz, amire csak akarod.
Ruhára, sminkre, hobbra, akármire...
Tudom, hogy ilyen úgyse lesz, de néha olyan jólesik ezen gondolkodni...
1, Ha havi jelleggel lenne "fölösleges" 100 ezred
2, Igen, gyakorta okoz lelkifurdalást számomra kisebb összegek elköltése is, mert nem állok olyan jól, mint szeretnék
most épp 600-at keresek és 120-150-ből élek
mondhatni van "felesleges" 100 ezrem amit arra költök amire akarok és?
én 1 évben 2-3x ha veszek ruhát :D hobbira költök, tavaly ilyenkor 1.3 milkát elköltöttem a gépemre ami hobbi, munka, szórakozás, tanulás...
hidd el ha lenne havi 100-ad, az első 2-3 hónapban jó lenne de aztán megunnád
nekem is van havi kb 200-am, amit félre tudok tenni, de komolyan mondom, nincsenek ilyen vágyaim, hogy szórjam a pénzt. van elég ruhám (sok is), azt se tudom, hogy adományozzam el.
az egyetlen, amit csinálnék, ha nem gyűjtenék valamire, hogy sokkal gyakrabban járnék enni valahová. Nem a pincéres helyeket szeretem amúgy, hanem az önkiszolgálókat, kifőzdéket, stb. ahol valami különlegesebbet lehet enni, pl. ramen, ilyesmik.
főzni utálok, szóval igen, ennek örülnék :D
Nem tudnám mire költeni.
1-2 hónapig még lenne ötletem, de aztán kifújnék.
Az persze nem lenne rossz, ha lennének tartalékaim, ha beütne valami váratlan, nagyobb kiadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!