Mi ez a megmagyarázási kényszer? 100x ismételt kérdéseket is megválaszolnak, még ha oda is írják hogy keress rá a szóra.
Mert nem mind vagyunk itt éjjel nappal heteken át, így ha olvasok egy kérdést, szoktam látni hogy más oda írja “már volt” de én először olvastam a kérdést!
Na erre mit lépsz?
Amúgy szidhatjuk a kérdezőt és mentegetőzhetünk, de szerintem tényleg vagyunk itt páran akik már szinte kényszeresen válaszolunk és fejtjük ki a véleményünket.
Jó példa erre a sok rendszeres kamu kérdező. Tudják, hogy kamu a kérdés, tudják hogy úgyis csak vita és értelmetlen veszekedés lesz. Mégis írnak.
Szerintem tanulmányt lehetne írni a gyakori kérdések függőségről is.
Egyetértek 5össel, így van.
4es azt "lépem" erre édesem, hogy mi lenne ha amikor eszedbe jut egy kérdés akkor beírnád a keresőbe és kiírna ezer választ, ahelyett hogy te is kiírnál egy ugyanolyan kérdést lustaságból.
De ha nem válaszolgatna senki folyton ezeknek újra meg újra, kénytelenek lennének visszaolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!