Szerintetek ez mennyire beteg?
Figyelt kérdés
Kamu tinder sráccal regi, beszélgetni napokon át az adót lánnyal hivásba és megjelenni az én nagyon ronda kulsommel (tényleg az nemcsak minden lánytól kapom hanem minden embertol is, olyan mintha egy szorny lennék, na és akkor talizni, és hazáig kovetni, meg szánalmas modon konyorogni neki, hogy pár óráig, legyunk egyutt#szánalmasság #Kamurandi
2018. dec. 14. 18:44
31/54 A kérdező kommentje:
23 leszek, a beszélgetésrol amugy hangfelvételt iz csináltam, 40percet, annyit utaztam veluk a hévvel, kb majdnem a végállomásig, már késő a nyelvtan óra vagy bármi is, itt minden elvan kurvf, de tényleg, nagyon buta vagyok amúgy de tényleg brutálisan.. már tiltott is ami nem meglepo mert mondta. Amúgy elsőnek csináltam ilyet, de nemtudom hogy utonjára mert úgye ugyan ez lenne a forgatokonyv, amugy ennyire ne tulozzatok, azért nem volt anyira beteg... helyes csávo helyet, egy
2018. dec. 14. 22:40
32/54 anonim válasza:
Simán feljelentenélek.
Elmebeteg vagy. El kéne zárni téged, hogy soha többé ne mehess emberek közé.
17/L
33/54 A kérdező kommentje:
Egy nagyon ronda, jelent meg, megtunt 30p vilit és ennyi volt, amiket leírtam, nem fogdostam, nem nyultam hozzá, nem mondtam hogy de meg kunám, csak hogy egy csók lehet e, ennyi volt, meg hogy néha ránézet a gusztustalan fejemre.. de úgy viselkedet mindha csak vilizne, csak nézet előre, én semmi félelem meg ilyesi nem volt benne.. mielott gondolnátok, pedig jó lett volna, bár annak se tudtam volna orulni.. lehet megcsinálom még párszor, pár nem valoszinu mert ez lenne a tobbinél is, nagyon nagy okkal, amugy bárki rám nézz látszik az undor rajta, hiába vagyok csúnya mellette még teljesen igénytelen is vagyok, fogak, a szám nagy, és úgy nézek mint ami az irásom alapján kovetkettet mindenki, teljesen látszik
2018. dec. 14. 22:50
34/54 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy nem vagy modell.
Hanem, az eltorzult személyiséged. Na emiatt hagyott ott a lány jogosan.
17/L
35/54 A kérdező kommentje:
Nem, nem azért.. hivásba is mondta hogy fura vagyok, de jól kezelte..
2018. dec. 14. 22:54
36/54 A kérdező kommentje:
És amúgy megsugom neked hogy az elmult 5 honapba 4x mentem ki a házból
2018. dec. 14. 22:55
37/54 A kérdező kommentje:
Amúgy találkozhatnánk
2018. dec. 14. 22:56
38/54 anonim válasza:
Fantasztikus.
Legalább csak egy embert követtél, hallgattál ki és rögzítetted a beszélgetését. Te tényleg nem fogod fel, hogy ezek milyen gerinctelen dolgok?
17/L
39/54 anonim válasza:
Teszel fel képet? Hadd nézzem, tényleg csúnya vagy e?
40/54 A kérdező kommentje:
Mindjárt, teszek, nemérdekel ki látja
2018. dec. 14. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!