Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van más is aki kényelmetlenül...

Van más is aki kényelmetlenül érzi magát, ha mezítláb kell mutatkoznia a többiek előtt?

Figyelt kérdés
Én a lábamat mindig is kicsit szégyelltem, és elég kényelmetlenül érzem, ha meg kell mutatnom őket. Flip-flop, szandál ki van lőve, de például strandra és uszodába se járok nagyon e miatt. Ha a barátainőimhez átmegyek, ott is mindig figyelek rá, hogy legyen rajtam zokni...Nagyon gáz vagy azért vannak sorstársaim?

2018. nov. 30. 19:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező?
2018. nov. 30. 19:24
 2/11 A kérdező kommentje:
17
2018. nov. 30. 19:26
 3/11 anonim ***** válasza:

Erdekes.

En csak a koromgombaim szegyellem,ami 8 eve nem akar eltunni.

2018. nov. 30. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezt már én is megfigyeltem, hogy vannak ilyen nők, lányok.

Elég fura, nem tudom mi miatt van.

Ez csak egy testrész.

Oké, van, aki a lábgombát vagy bőrkeményedést rejtegeti, oké, de csak úgy?

2018. nov. 30. 22:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez az amit én sem értek soha, mert szerintem minden női láb nagyon szép.
2018. dec. 1. 10:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát én pont az ellenkezője vagyok, imádok mezítláb lenni és picit se zavar ha mások megnézik a lábaimat ^^

Am szerintem nem gáz ha valaki nem szereti mások előtt mutatni a lábát de ha szép és ápolt akkor igazán nincs mit szégyellni rajta :)

2018. dec. 1. 11:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Hol laksz kérdező?
2018. dec. 1. 16:35
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
Engem mindig is az zavart a lábfejemen, hogy a mutatóujjam feltűnően hosszabb, mint többi. Szándékosan soha nem takargatom, de például nyáron, ha nincs túl meleg és nem strandon vagy fürdőhelye vagyunk inkább zárt cipőt veszek fel a szandál, papucs helyett.
2018. dec. 1. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Úristen utolsó, ugye ezt nem komolyan gondoltad amit írtál? Hány éves vagy?
2018. dec. 1. 19:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik barinőm pont így van mint te, én meg pont forditva, nem is hordok zoknit meg harisnyát, mert nem szeretem, mezítláb meg kényelmesebb a lábamnak. Nem gáz amugy, úgy legyél ahogy jól esik :)
2018. dec. 1. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!