Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ma egy kicsit öntöttem magam...

Ma egy kicsit öntöttem magam és tiszta átázott a zoknim ezért le vettem és zokni nélkül voltam egész nap. De tesi óra után az öltözőben látták hogy mezitláb veszm fel a ipőmet és ikiztek érte. Ez tényleg ennyire gáz?

Figyelt kérdés

2017. márc. 29. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

Holnapra elfelejti mindenki,ne foglalkozz vele.

Viszont máskor azért olvasd át az irományod mielőtt elküldöd mert a felét lehagytad.

2017. márc. 29. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Komoly emberek lehettek :) Nem gáz csak szard le őket és kész
2017. márc. 29. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Iskolás korban minden ciki az ég világon.

Erre majd rájössz utólag, ha most még nem.

Bárkin bármi nem megszokott volt, az vagy menő volt vagy ciki, de figyelmen kívül nem lehetett semmit hagyni.

Szrd le, majd ha felnőttek lesztek, már őket se fogja érdekelni.

2017. márc. 29. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem tisztítottad meg előtte a lábadat, akkor a várható, esetleges sajtszag miatt cikizhettek.
2017. okt. 30. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A tizenéves kor végére megtanuljuk elválasztani a lényegest a lényegtelentől. Ez az eset lényegtelen. Kár szoronganod miatta. Nincs jelentősége.
2018. júl. 26. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj nem gáz én állandóan mezítláb voltam a cipőbe tesi órán.
2021. jún. 25. 07:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Torna órán, írtam is a sima sport cipőmet mindig mezítláb vettem fel, nem akartam zokniba izzadjon be és az legyen büdös akkor inkább a cipőbe izzadjon a lábam, elejében volt egy két srác öltözőbe be be szolt, meg untam egy idő után, viccelődéseket hogy mezítlábas meztelen lábú stb, tesi óra után jó be izzadt cipőt le vettem, meg fogtam a cipőt egyik srácnak az arcára nyomtam az orrához nesze szagolgasad, mondtam jó viccelődni nekem ez vicces most, remélem tetszik a cipő szaga, végül a többiek őt nevették Ki, utána már meg szokodt volt én mezítláb vagyok a cipőbe torna órán.
2021. dec. 28. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!