Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért utálnak a nők ha miniszo...

Miért utálnak a nők ha miniszoknyában járok?

Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok fázós. Sőt 17 fokon még a fűtést se kapcsolom be. Gyerekként is arról ,,ábrándoztam'' hogy bárcsak nyári ruhákat hordhatnék késő ősszel is, vagy esetleg télen ha olyan idő van. (budapesti vagyok), úgy vettem észre, hogy a nők nagyon utálnak, legalábbis amilyen tekinteteket kapok tőlük, miért, vajon?
2018. nov. 28. 17:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
42%
Azért az tévedés, hogy a nők alacsonyak akarnak lenni. 178cm és 58kg vagyok, modellalkat, sosem cserélnék egy pici nővel. Nekem is sokan mondják, hogy bárcsak ilyen magasak lennének. Ettől még én sem hordok miniszonyát télen, mert fázós vagyok. Viszont nyáron vagy enyhe ősszel valami csinos harisnyával, csizmával és blézerrel simán. :)
2023. aug. 1. 14:43
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem venném észre, mert nem nézegetek idegen embereket.

Ha véletlen rád tévedne a tekintetem, nem lenne se kedvem, se energiám azon gondolkozni, fázol-e, felfázol-e stb.

Azzal foglalkoznék, amit én tenni tudok, magamért, szeretteimért vagy elmerülnék a gondolataimban, nem vadidegenekkel foglalkoznék.

30N

2023. aug. 1. 14:49
 23/23 anonim ***** válasza:
44%

Rengeteg olyan irigy és buta ember van, aki nem tudja azt elfogadni, ha valaki másként él, mint ahogy ő azt jónak tartja.

Jól teszed, hogy nem foglalkozol velük, Kérdező!

Egyébként meg nagyon sokaknak teszenek a magas, vékony nők, én is mindig magas szerettem volna lenni.

2023. okt. 14. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!