Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért utálnak a nők ha miniszo...

Miért utálnak a nők ha miniszoknyában járok?

Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok fázós. Sőt 17 fokon még a fűtést se kapcsolom be. Gyerekként is arról ,,ábrándoztam'' hogy bárcsak nyári ruhákat hordhatnék késő ősszel is, vagy esetleg télen ha olyan idő van. (budapesti vagyok), úgy vettem észre, hogy a nők nagyon utálnak, legalábbis amilyen tekinteteket kapok tőlük, miért, vajon?
2018. nov. 28. 17:58
1 2 3
 11/23 he84 ***** válasza:
62%
Nem csak a fázós típusú emberek öltöznek hidegben kabátba és nadrágba, hanwm az átlag emberek is ilyen téren. Aki meg nem fázós, az öltözhet miniszoknya, harisnya nélkül is kabát nélkül pulóverbe, nadrágba és kardigánba.
2018. nov. 28. 20:01
 12/23 anonim ***** válasza:
21%
1, Szép lehetsz, és ez kitűnik nekik is; 2, Nem utálnak, hanem csak csodálkoznak, hogy ilyen időben is be mered vállalni. Ők nem/nem biztos, hogy megtennék, így frontálisan nem merik megmondani neked, csak a mimikájukkal jeleznek, hgy valami érdekes; 3, (folyt. az előző pontot )Lehet, hogy ők már megjárták páran azza, hogy felvették ilyen időben a miniszoknyát, és fefáztak. Nem merik kimondani frontálisan, csak a jelzésükkel utalnak erre, hogy "Vigyázz azért!".
2018. nov. 28. 20:26
 13/23 anonim ***** válasza:
66%
A szöveged alapján inkább te utalsz másokat, legalábbis egy végtelenül ellenszenves, besavanyodott, frusztrált, nagyképű lány benyomását kelted.
2018. nov. 28. 20:46
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

"vékony magas alkat, ha esetleg erre is rákérdeznétek majd"

Már a kérdésedből is tudtam, de ennél a mondatodnál teljesen egyértelművé vált, hogy te az olyan válaszokat várod, hogy "jaj biztos irigykednek rád, mert te csinos vagy megy szép, ők meg nem"

Nos ki kell hogy ábrándítsalak, attól hogy valaki vékony és magas, illetve miniszoknyát hord nulla fokban, még nem lesz se csinos se szép. Pláne hogy egy vékony magas nő nem éppen mindenki kedvence, s általában a nők maguk is szeretnek inkább alacsonyak lenni, mint létrák. Az hogy miniszoknyát hordasz télen, nem szépít, max butának tűnsz. De a kérdésed és a hozzászólásod alapján extra ostobának és beképzeltnek. Fogd vissza magad :)

2018. nov. 28. 20:50
 15/23 anonim ***** válasza:
80%
Télen csak a jegesmedvék és a qrvák nem fáznak. Nyugi, vicc volt. Én tudom ám, hogy csak azèrt öltözködsz így, mert basic szerelésben a kutya se venne észre. Nem haragszom rád én sem. Megfigyeléseim szerint a jó adottsággal rendelkező nők egy sztreccses nadrágban is jól néznek ki, aki meg nem valami szép, az kidobja mutatóba azt, amit annak gondol magán.
2018. nov. 29. 18:54
 16/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Azóta már Dél-Amerikába költöztem :D úgyhogy naponta hordhatom a miniszoknyát, a sors irónája, hogy itt meg 99%-ban nadrágot hordanak, és ezért mindig megnéznek. De már nem érdekel :)
2022. jan. 7. 00:58
 17/23 anonim ***** válasza:
82%

Senkit nem érdekel :D

2022. jan. 7. 08:45
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
#16 ezt most komolyan képes voltál így 3 év után megírni? Szerinted érdekel itt bárkit is, hogy egy számunkra random vadidegen mit hord? Felőlünk aztán hordhatsz síruházatot is.
2022. jan. 7. 08:58
 19/23 A kérdező kommentje:

3 éve ezen rágom magam igen, életem fő kérdése volt :D

most viccet félretéve, végre megtanultam, hogy ne érdekeljen az amit mások mondanak vagy gondolnak, hihetetlen, hogy ehhez 26 évre volt szükség, talán gyerekként nem viseltem jól az iskolai csúfolódásokat stb, viszont a nehezen de sikerült végre eljutni erre a pontra is. Ma már igen egy selyembe betekerve is kimernék menni az utcára, ha szépen öltözök akkor legalább magamnak akarok tetszeni.

Remélem ti is jól vagytok!! :)

2022. jan. 11. 16:26
 20/23 anonim ***** válasza:
66%
Én nagyon jól vagyok :D
2022. jan. 11. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!