Mi volt a leghosszabb idő, amíg nem ittatok alkoholt?
Miquel! Minden elismerésem, 28 év az nem semmi!
6-os voltam
Én nem sütöm el a poént, hogy 17 éves koromig voltam józan, mert már páran ellőtték előttem. :)
Évente 1-2 alkalommal szoktam fogyasztani, van, hogy ezt meghaladom, de van, hogy el se érem - számolni nem szoktam a két ivászat között eltelt időt. Talán a leghosszabb idő 1,5 év volt. Ilyenkor nem is érzem a szükségét az alkoholnak, tehát ha elmegyünk iszogatni, akkor nem izgulok rá, hogy "Hú ma este berúgok". Van, hogy ilyen iszogatós beülős csapatépítéseken is inkább vizet iszok; nem vetem meg az alkoholt csak sokszor nem kívánom.
Régen nagyon ritkán ittam alkoholt, pár havonta egyszer, azt is azért mert barátnőm nem engedte 😂😂
Most már úgy vagyok vele, hogy néha reggel bontom az elsô sört. Ilyen napokon egy falat kaját nem eszek, mégis kihúzom este későig. Persze nem úgy iszom mint az állatok.
Amúgy alapból nem ilyen a gondolkodásom, tudom hogy nem kéne csinálnom.
Túl hülye emberek vesznek körül az a baj 😃
Amúgy egészségesen táplálkozok, edzek, sportolok, aztán valamiért jön szinte 2 hetente pontosan az érzés hogy fuck the World, ilyenkor elmegyek 4-8 sörért, fel a fejhallgatót, be a zúzós metál zenét cigi, pia ilyenek, aztán adjad neki amíg lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!