Nagyon ciki lenne úgy bulizni menni, hogy nem szeretek táncolni és nem iszom alkoholt?
Én a helyedben nem mennék, de persze magamból indulok ki, sosem éreztem jól magam ilyen helyzetekben. Ismerkedni lehet egy nyelvtanfolyamon is. Légy önmagad, bulizós helyen bulizós emberekkel fogsz találkozni, simán találhatsz akár párt is, de ha te otthonülős vagy és alapból nem szívesen bulizol, ő pedig igen, akkor rámegy sok éved, ha gyerek is becsúszik, akkor majd ő is szenvedni fog az össze nem egyeztethető életstílusotok miatt. Sose mentem ilyen helyre, mégis férjhez mentem. Mi a főiskolán ismerkedtünk meg.
Olyan helyre menj ismerkedni, ahol olyanok vannak, akik közt önmagad lehetsz. Én persze közel a 40-hez most döbbenek rá, hogy valószínű egy vegetáriánus klubban kellett volna ismerkednem, ott biztosan találtam volna hasonló állatbolondot, aki nem csak elviseli a kutyáimat a lakásban, de együtt élvezi velem a társaságukat.
#3 Én is úgy gondoltam, hogy nem nekem való hely, de a barátaim rávettek, hogy egyszer próbáljam ki. Nem sok vesztenivalóm van, ha nem tetszik, akkor kegfeljebb hazamegyek :)
Ismerkedés alatt nem feltétlenül párkeresést értettem, hanem barát szerzést, mert eléggé magányos vagyok. Olyan helyre megyünk, ahol főleg egyetemisták lesznek, úgyhogy nem lesz annyira nagy különbség az életstílusunkban, de ha úgy látom, hogy túl különbözőek vagyunk valakivel, akkor már alapból nem is kezdenék vele mélyebb kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!