Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem értem miért érdemlem ezt?

Nem értem miért érdemlem ezt?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott hogy a szüleim elváltak.

Mint általában 2018ban a tinik 40%-ának.

Rengetegszer magányosnak érzem magam.

Vannak barátaim nem is kevés.

Sokan flegmáznak vagy nem figyelnek rám vagy egyszerűen csak én nem bizok meg benne.

Barátnőm elhagyott,és ezzel együtt a lányok nagy része útál mivel beszennyezte a nevem :).

Szóval az új barátnőről már le is mondhatok egy időre.

Senkivel nem tudom megbeszélni a dolgaimat.

Anyámmal élek de legtöbbször elzárkózom mivel munka után mindig ideges.

A barátaim előtt próbálok mindig humoros lenni (ha éppen nem flegmák,azokat elkerülöm) és elrejteni/elfelejteni a bajaimat aztán persze hazaérek egyedül maradok és azon filózok hogy miért vagyok ilyen "szerencsés".

Ez a magány kihat sok mindenemre: Jegyeimre,Hozzáállásomra,Koncentrációmra,Energiámra

És tudom megint egy szomorú tini,de egy elcseszett generációban élek.(Az se normális hogy 13 évesen vannak olyanok akik nemi életet létesitenek meg isznak)

Szóval igy a végére érve mit tehetek ennek ellenére? :)

2018. nov. 23. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Most mégis mi a kérdés?
2018. nov. 23. 22:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel most minden elég rossznak látszik, talán érdemes lenne arra koncentrálnod amire van ráhatásod, mint pl. a tanulás. A többihez nem annyira te kellesz mint inkább idő és némi változás a környezetedben, ami szintén lassan szokott alakulni. De fog. A generációd nem elcseszett, minden korban voltak pontosan olyan emberek mint a mostaniak. Az sem volt szebb család ahol nem váltak el mert az hogy néz már ki, maradjon a látszat. Anyádnak se lehet könnyű, de azért egy tini mégis azt várja, hogy a szülei legyenek a felnőttebbek, és ez valahol jogos elvárás. Figyelnie kellene, észre venni hogy problémáid vannak. Csak a felnőttek már elég más idősíkon mozognak, nem veszik észre, hogy neked most van rájuk szükséged és nem amikor rendeződnek a dolgaik. Nem szándékosan ilyenek, próbálj meg segíteni nekik azzal, hogy mégis beszélsz velük, ne zárkózz el teljesen. Szeretnek, csak sík hülyék az élethez és úgy kell tenniük mintha uralnák a helyzetet, ami hát nem könnyű.

Mi az hogy beszennyezték a neved? Különben is a legtöbb korodbeli azon vergődik, hogy sose lesz nője. Neked már volt.

Hülye kérdés miért érdemled ezt vagy azt, senki sem érdemel meg semmi rosszat és senki sem érdemli ki a jót. A dolgok csak történnek, te meg igyekszel jól csinálni.

2018. nov. 23. 23:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Vannak dolgok,amikben egyezünk,én sok gondolkodás után se tudtam kitalalni valamit. Velem ritkán történik jó,rossz meg allandoan,ez elmondhato a teljes fiatalkoromrol,nemsokára 18 vagyok. Hogy őszinte legyek,én eddig adtam időt az életnek. A fiatal éveknek hamarosan vége,nem túl jól teltek el,jó egy 23eves ember nem öreg,de na,nézzük meg,hogy mennyi ev telt el rosszul,ment pocsekba a fiatal évekből,satöbbi. Én sajnos azt választottam,hogy beletorodok,és egy ido mulva fel is adom,ugyanis etz folytatni semmi ertelme nincs. Nem követendő példa vagyok. Magam is tudom. Remélem megoldodik a helyzeted. Keveredj tobb tarsasagba, elvegre ugy nagyobb a siker eselye,valamerre mozognod kell. Nem tudom,hogy Churchill valaha is kimondta-e ezt,de " Ha a poklon mész keresztül,sétálj tovább". Valamilyen irányba menj,ismerj meg új embereket,keresd a társaságot,anélkül még senkinek sem sikerült,bármennyire sokan mondják ezt,én sem szeretem a közhelyeket,se a "közhely, de igaz" szöveget sem,ebben azért látok valamit. Sok sikert! Remélem neked menni fog annak ellenére,hogy milyen szörnyű helyzet van,pián,cigin elő emberek,stb.
2018. nov. 23. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!