Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintettek sem érdemlem meg...

Szerintettek sem érdemlem meg a barátokat?

Figyelt kérdés

Nekem sosem voltak barátaim és érdemi emberi kapcsolataim, a családomon kívül.

Azonban most akadt két ember, akivel úgymond barátok lettünk, de elküldtem és lekoptattam magamról őket.

Az oka egyszerű: én egy semmirekellő, szerencsétlenség vagyok, csaj nélkül.

Nekik van csajuk, és sokkal jobb életük, mint nekem.

Tehát miért is kéne, hogy barátok legyünk? Egyáltalán nem is értem, hogy hogy történhetett ez meg, hogy barátok lettünk.

22/F

2017. márc. 17. 23:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem szeded össze magad? Mitől gondolod, hogy egy semmirekellő szerencsétlen vagy?
2017. márc. 17. 23:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem megérdemlés kérdése.

Nyilván látnak benned valamit, ha barátkozni akarnak. Az már rajtad múlik, mit kezdesz ezzel. Pl. eljársz velük ide-oda, társaságba, így akár te is megismerkedhetsz "csajjal".

Viszont ne az alapján határozd meg saját magadat, hogy van-e csajod vagy nincs. Még ha nehéz is elhinni, akkor is teljes értékű ember vagy, amikor épp nem jársz senkivel.

2017. márc. 17. 23:44
 3/5 Fatal_3rror_ ***** válasza:
93%
Ha te ekkora nyomorék vagy, hogy a barátságot is csajtól és "élettől" függővé teszed akkor tényleg nem.
2017. márc. 18. 07:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem te is megérdemelsz legalább egy barátot. Mindenkinek lehetnek, aki akar. Nekem inkább kevés, de "minőségi" barátom van.

Viszont pár napja elég csúnyán elzavartam magamtól egy nem olyan régi barátomat. Hogy őszinte legyek, vele kapcsolatban azt éreztem, hogy semmi keresnivalónk egymás életében. Rengeteg dologban különbözünk, nem vagyok képes elviselni a rossz tulajdonságait, és rosszul esik, amikor nem veszi észre, hogy valami nagyon nincs rendben. A barátság is kapcsolat, és ha nem érzed jól magad egy kapcsolatban, jogod van kilépni belőle, minthogy benne maradj és szenvedj.

Egyszer majd ő is megtalálja a "foltját", mint az a bizonyos zsák. Ahogy te is, én is. :)

2017. márc. 18. 08:25
 5/5 anonim ***** válasza:
gondolom, a családban nem lehet minden rendben, ha azt érzed, nem érdemled meg a szeretetet, a figyelmet.
2017. márc. 18. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!