Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert tolt ki igy velem az...

Miert tolt ki igy velem az elet, se állás se nő se szorakozas mivel erdemlem ezt ki?

Figyelt kérdés
unom ezt az allaskeresest meg majd utanna meg menni kell mindennap ha lesz is valami dogunalmas, en miert nem szulettem gazdagnak?? ha gazdag lennek most innék, nőznek, curvaznek, meg lehet drogoznek is minden kiraly lenne igy meg minden egy nagy rakas szar, mer van ez??

2017. júl. 16. 09:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán pont azért, mert ilyen sekélyes vágyaid vannak.
2017. júl. 16. 09:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A kommentjeid alapján eddigis gondoltam, hogy egy munkanélküli lúzer vagy, de most már biztos.
2017. júl. 16. 10:04
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
Mert egyik ősöd sem szerzett be egy buta és gazdag-érdekházasságot, de te sem akarsz csak álmodozni láthatóan..., akkor mit vársz:DDD
2017. júl. 16. 10:06
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Te életed, úgy rontod el, ahogy akarod.

Hallottál már olyanról, hogy kitanulsz egy jó szakmát, lesz egy jó állásod vagy vállalkozásod, és megteremted magadnak a megfelelő egzisztenciát, és olyan életszínvonalon élhetsz, amilyenen szeretnél?

2017. júl. 16. 10:11
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha falusi vagy tanyasi házban laksz akkor otthon is akad munka, önellátó lehetsz. Miközben pofásan rendben tartod a házat. Ezt szokta követni a pénz és jómód. És a lányok figyelmét sem kerüli el az hogy te megteheted hogy nem dolgozol idegen helyen hanem az év 365 napján otthon magadért dolgozol.

A kertben a sok gyümölcsből pálinkát is főzhetsz. Vagy szőlőd lehet és jó bort készíthetsz. Végül arra jössz rá hogy mindened megvan, több is mint amire számítottál.

De állásból csak annyid lenne amennyit adnak, plusz magadra is csak annyi időt fordíthatnál amennyi munka után marad.

Ha városi lakásban laksz akkor kevésbé ilyen romantikus a jobb mód elérése. Akkor marad az állás, esetleg közben kitalálsz valamit amivel önállósodhatsz. Ha magadnak dolgozol akkor nem gond a munka, nem?

2017. júl. 16. 10:12
 6/9 anonim ***** válasza:
9%
Én azért megértem a kérdezőt. Biztos vagyok benne, hogy nem ilyen sekélyes a gondolkodása, csak az elkeseredettség mondatja vele ezt. Ha egy isten háta mögötti kis porfészekbe születik az ember, akkor semmire sincs lehetősége, úgy meg pláne nehéz a dolga, ha nem támogatja senki sem lelkileg és anyagilag.
2017. júl. 16. 10:32
 7/9 anonim ***** válasza:

5#

Jártál te már falun? Egyáltalán kapát fogtál már a kezedben?

2017. júl. 16. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

"Jártál te már falun? Egyáltalán kapát fogtál már a kezedben?"

Ráadásul a TSZ-csében történő kényszermunkát is megismertem. Csak az mellett foglalkozhattunk a saját életünkkel odahaza, ahogy leírtam. Ma szerencsére már nem kötelező idegen helyen dolgozni.

2017. júl. 16. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:
85%

akinek minden vágya, hogy berúgva, beállva fetrengjen, azzal eleve kitolt az élet. Nem kell ahhoz gazdagnak születni, hogy lazán 500 felett legyen a havi nettód.

Milyen végzettséged van?

2017. júl. 16. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!