Valakivel történt már ilyen?
hát akkor elmondom neked, az emberek szinte 90%-ának lecserélődik huszonéves korában a baráti társasága.
Máshol tanul,, dolgozik, esetek többségében más helyre költözik.
Ritka az hogy gyerekkori baráttal szorosan tartsa a kapcsolatot huszonévesen is.
Persze sokan maradnak a régi falujukban, szűkebb környezete ugyanaz marad egész életében, de ez manapság ritka szerintem.
Én senkivel nem tartom már a kapcsolatot, sem középiskolás koromból, főleg nem általánosból, de ez természetes folyamat.
Én is kezdhettem volna ugyan ezekkel a sorokkal.
Majd vágytam egy nagy társaságra, elkezdtem drogozni, piálni, bulizni piálni.
Majdnem a börtönbe jutottam többször is miattuk az egészségem is kicsit megbánta a dolgot.
Soha nem volt pénzem mert minden a drogokra ment fiatalabb koromban mivel mindenki azt csinálta az volt a menő.
Sorolhatném még.
Mára 1 db barátom maradt a többi mind elfordult tőlem mert nem szolgáltam az ő igényeiket és nem haltam meg.
Szó szerint mindennapom egy harc azóta, szóval ha találsz magadnak egy normális társaságot azzal nincsen baj...viszont abból amit leirtam több van és könnyen közéjük lehet keveredni amit viszont nem kivánok senkinek.
2-es
A saját felelősséged is felfogod a dologban? Senki nem kérte, hogy drogozz, nem más hibája ha be akartak csukni. Más is felnőtt, másnak is lett új baráti társasága, a legtöbbünk nem lett drogos és nem kerültünk (majdnem) börtönbe. Ez a te sarad, a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!