Egy kollégiumban lakom, és a folyosó végén van egy TISZTOGATÓ nevű szoba?!
Figyelt kérdés
na már most én nem tudom,hogy ez mit jelent kerestem gugliba de nem találtam rá semmi választ , ti tudjatok hogy ez mire utalhat mi volt ez régen?2018. nov. 12. 21:13
2/18 anonim válasza:
nyiss be nézd meg
kérdezd meg a portást
3/18 A kérdező kommentje:
Ne haragudj , de ezt a hangvételű kommentet igazán nem értem. Nem viccnek szántam tényleg Kivancsi vagyok mi lehet a jelentése ,van mellette még egy szoba (ami már konyhává van alakítva) de az van az ajtó fölé írva hoy MELEGÍTŐ ?! Most ez mi?
2018. nov. 12. 21:21
4/18 A kérdező kommentje:
Őket már kérdeztem de nem tudják ők sem :/
2018. nov. 12. 21:21
5/18 anonim válasza:
Talán mosoda és konyha, csak viccesnek akartak hangzani. De nem sikerült.
6/18 anonim válasza:
Lehet,hogy a nagyon szegény gyerekek kedvéért hozták létre; hogy ők ott például meg tudnak fürödni, ha otthon pl nincs bevezetve hozzájuk a víz; és akkor nem vödrönként kell hordani a ráadásul hideg vizet. Vagy például nem tom, ha vészhelyzet alakul ki, mert valamelyik gyereknek netán neadjisten hasmenése lesz. Vagy pl nemtom, esetleg ilyen kémiai dolgok után ott el lehet mosni a kémcsövet, vagy nemtom. Lehet amúgy tényleg hogy esetleg a tanárok ott pl elmosogatják pl a joghurtos kanalukat. Vagy pedig ilyen takarítószertár-jellegű.
7/18 anonim válasza:
Takarítószer raktár, mosószoba. Nálunk is ez van kiírva rá.
8/18 anonim válasza:
*ja de várjál, ez egy kolesz:D:D:D
Lehet az is amúgy, hogy esetleg aki hétvégén nem megy haza, az ott moshatja a ruháit:)
Vagy pl a takarítónak, gondnoknak fenntartott ilyen kis szobácska, és akkor ő tud ott fürödni, ha pl a háza nem ott van:):):)
9/18 A kérdező kommentje:
Mosoda nem lehet , mert van külön kialakított mosokónyha meg a takarítószereknek raktár. Valamint ez egy nagyon kicsi szoba ahol nincsen vizesblokk ki alakítva. Egyébként az 50-Es években építették az épületet.
2018. nov. 12. 21:31
10/18 anonim válasza:
Mi kolinkban is volt ilyen szoba, oda vitték be az apácák azokat akik nem imádkoztak kaja előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!