A 6 hetes cicám folyton nyalogatja, harapdálja (de inkább nyalogatja) a takarót, közben a karmait ki be húzogatja, és dorombol! A takaró utána tiszta nyál. A hajamat, az orromat és az arcomat is gyakran nyalogatja! O. O (? )
A spermás takaró, illetve egyéb az hülyeségekkel való viccelődést el sem kell kezdeni!
Sokszor (miközben játszok) beül/fekszik a nyakamba, és ott alszik. Egyszer bepisilt az ágyba, egyszer pedig bekakilt az ágy alá, így a folyosón alszik. Szobacica.
Ez egy kedves történet egy az anyjától korán elválasztott kölyökmacskáról. De egy 6 hetes macskától szobatisztaságot még nemigen lehet elvárni.
Egyébként mi a kérdés? Mert én azt nem látok egyet sem.
Korán lett elválasztva. Idővel majd nagyjából kinövi.
Nekünk a kb. másfél-két éves nőstény cicánk, néha még mindig "szopizik" - múlt évben a szülése előtt 3 nappal mentettem, sérülten.
Nálunk csak az zavaró, hogy csak az én pólómat gyűri csücsökre, és szopizza; és csak ha fehér póló van rajtam. De imádom! :)
Az én macskám 8 hetesen került hozzám,de ős is ugyanezt csinálta. Még az első két éjszaka békén hagyott, de utána olyan volt, mint egy rosszul alvó kisgyerek, két óránként költött, mert állandóan mászott rám, cumilta a fülemet, az orromat, a karomat, és dagasztott.
A mamája hiányzik neki, de idővel kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!