Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Más is érezte már úgy, hogy...

Más is érezte már úgy, hogy egyszerűen senkivel sincs egy hullámhosszon?

Figyelt kérdés
Bárkivel is beszélek kb fél órán belül biztos,hogy elfogunk beszélni egymás mellett.A legtöbb emberrel még a barátaimmal kapcsolatban is azt érzem néha,hogy nem egy nyelvet beszélünk,nem egy bolygón élünk.Teljesen máshogy jár az agyam mint a legtöbb embernek.Lehet ezen javítani valahogy?

2018. nov. 11. 08:05
1 2
 11/12 Kései Sirató ***** válasza:

Én annak ellenére vagyok így, hogy nagyon szeretem az embereket, szeretek segíteni, segítő szakmában dolgozom. Akikkel munkakapcsolatban vagyok, azoknak és bárkinek is szívesen segítek, szívesen beszélgetek.

Azokkal, akikkel simán baráti, ismerősi, munkatársi kapcsolatom van, velük érzem azt, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon. Valahogy megváltozott a világ, mindenki megváltozott, azt érzem.

Nincsenek egyenlőségek, nincsenek arányok a kapcsolataimban. Azt várják és annak örülnek, ha én meghívom őket magamhoz, vagy egy sütire, vagy bárhova, az mindig mindenkinek jólesik, viszont nem viszonozzák. Sokszor hangoztatják, hogy viszonozni fogják, de nem teszik. Azt tapasztalom, hogy mindenki önző lett és egocentrikus. Ezenkívül óriási a felszínesség, a dolgokat legfeljebb egy oldalról látják, vagy akarják látni. Nincs igényük arra, hogy bármibe elmélyüljenek.

Más téma: Kérdező, neked miért az a neved itt, hogy Kiállhatatlan? Ezt így is gondolod, hogy az vagy, vagy pedig csak viccből?

2018. nov. 12. 09:09
 12/12 anonim ***** válasza:
7-es, hogy a tökömbe lehet 7 órán keresztül egy helyben állni? Nem rohad le a lábatok? Ez a legtöbb emberre baromi káros.
2020. szept. 8. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!