Mennyire zavar, mennyire látszik, ha egy embernek erős a szemüvege?
Figyelt kérdés
Ugye ma már eléggé le lehet csiszolni a szemüveget, de attól előröl és oldalról oldalt a szemüveg torzít. Nekem elég erős szemüvegem van és gyakran úgy érzem ezt megnézik az emberek vagy nem is tudom hogy mondjam. És nem tetszik, hogy belenézek a tükörbe, és oldalt a szememnél van egy "lyuk".2018. okt. 20. 17:49
11/16 anonim válasza:
Ha tudsz ilyen esetről írd meg.Több családtagom, ismerősöm boldogan él az egészséges szemével.Alapos kivizsgálást csinálnak előtte.
12/16 anonim válasza:
A műtött szem NEM egészséges szem. És sztem nem is játékszer. Hiába a kivizsgálás, emellett is nagy a kockázata a beavatkozásnak. És jellemzően csak pár évig marad- ahogy írtad- "egészséges" a szem. Nagyon sokszor visszaromlik, vagy lesz valami későbbi mellékhatása a műtétnek.
13/16 anonim válasza:
Az a műtét végleges, utánna alkalmazkodik a romlásához,nincs további műtét.
14/16 anonim válasza:
Ez nem így van. Valamit te nagyon félreérthettél.
15/16 anonim válasza:
Alá tudod támasztani valamivel?Az orvosok is ezt mondták és a lányom a keresztanyám és nagyon régen műttette egy ismerős és semmi gondjuk.Én vírus után tervezem.
16/16 anonim válasza:
Kedves kérdező. Egyáltalán ne zavarjon ha megnéznek az utcán nyilvánosan nem sunyin :) Az hogy te "biztonságba" érezd magad mert nem vakon boklaszol és mész neki mindennek vagy esel el mindenben bmegér annyit hogy megbamuljanak az emberek az utcán. Kedves választ adók. Szóba került a műtét is "hogy ha annyira nincs kibékülve a szemüveggel csinaltassa meg". Kérdezem én hogy mi van akkor ha valakinek nem alkalmazható a műtét? (Jönne a válasz hogy hordjon kontaktlencsét? {Lehet egyik fajta kontaktlencsét se bírja a szeme úgyhogy az se biztos opció} van e más megoldás)? Próbáljunk már meg inkább pozitív hatással válaszolni. Mert itt azért kissé negatív lett a hangulat a (sajnos negatív kérdés alatt ahol inkább pozitív támaszt és válaszokat kellett volna adni a kerdezonek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!