Titeket is zavar, amikor a nőket a gyengébbik nemnek nevezik?
Sokszor hallani ezt a kifejezést a nőkre, miközben a férfiakat senki nem nevezi úgy, hogy a csúnyábbik nem. Miért nem lehet egyszerűen csak a nők pozitív jellemzőit kiemelni és a szebbik nemnek nevezni őket? Vagy ez csak nekem furcsa?
Meg egyébként sem igaz minden esetben, hiszen rengeteg erős nő létezik.
Engem nem, egy átlagos férfi tényleg erősebb, mint egy átlagos nő. Nem azért nevezik a nőket gyengébb nemnek, mert meg akarják őket sérteni ezzel a kifejezéssel, hanem mert ez egy tény, ilyen a genetikánk. Nem is értem amúgy, miért kell minden szón besértődni...
19/L
"Miért nem lehet egyszerűen csak a nők pozitív jellemzőit kiemelni és a szebbik nemnek nevezni őket?"
Sok helyen hallottam már azt,hogy szebbik nem, szóval ezt nem állíthatod.
A férfi meg nem lehet csúnyábbik nem, hát milyen lenne már? :D
Tényleg hülyén hangzik,de ez van. A nők fizikailag gyengébbek,mentálisan meg erősebbek ,mint a férfiak. Persze vannak kivételek.
Ahogy az előző válaszoló írta !
Engem sem zavar. 20/L
Én hallottam már a csúnyábbik nem kifejezést férfiakra használva. Hét nap hét éjjel sírtam a sarokban, úgy fájt...
Amúgy meg kit érdekel? Menj el kondizni, ha annyira zavar. Ne félj Toldi Zsuzsit senki sem hívja gyengének.
Véget ért a ceus utcabál aztán ide járunk siránkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!