Ti mit tettetek volna ebben a szituációban?
Figyelt kérdés
Barátommal elmentünk biliárdozni,aztán rábeszéltem hogy menjünk be egy helyre,kívülről nekem nagyon szimpi volt eddig,nemrég nyílt.Nem volt szinte senki bent,üresek voltak az asztalok.Éhes nem voltam,nem akartam enni,mondtam hogy igyunk egyet,aztán menjünk haza.Kikértünk két italt,erre tőlem egy méterre hangosan mondja a felszolgáló nő a csaposnak hogy na úgy látom lekocsmásodtunk,és még valamit beszéltek.Odahívtuk a nőt,teljesen beidegesedtünk ,mondtam 1-2 cifrát,próbálta tagadni a nő az egészet,fogtuk magunkat és szépen távoztunk fizetés nélkül.Igaz én megittam az italomat,barátom bele se ivott.Úgy gondolom hogy egy új helyen nem engedheti meg egy alkalmazott hogy ilyen lenézően nyilatkozzon,már csak azért sem,mert ha ilyen gubanc történik,rossz fényt vet a helyre.Ezek után átmentünk egy színvonalasabb helyre,ahol barátom ismeri a tulajt,elmeséltük neki a sztorit,és ő is le volt ezen döbbenve.Nem egy alkalmazott fogja eldönteni hogy egyek-e vagy ne,vagy mit kérjek.Még ha tele lett volna a hely azt mondanám,hogy elfoglaltunk egy asztalt az elől aki enni is akart volna,de hát üres volt a hely.Értékeljem a neten a helyet,vagy ne foglalkozzak vele ? Elég nagy a baráti körünk,ezek után egyiknek se fogjuk ajánlani a helyet.2018. okt. 15. 10:43
1/6 anonim válasza:
valószínűleg nem ti voltatok a hely célközönsége.
2/6 anonim válasza:
van ilyen ismerősöm akinek van vendéglátóhelye. leginkább fizetőképes gazdagabb vendégkört céloz meg. rendkívül idegesíti mikor fiatalok be akarnak ülni venni két kólát és afölött a fél délutánjukat ott tölteni. nem tűri meg, kipenderíti őket.
3/6 anonim válasza:
Értékeld. Szerintem bunkóság volt, amit csináltak.
Én akkor sem engedtem meg magamnak ilyen hangnemet eladóként (egy elegáns üzletben), amikor lehetett látni, hogy a vásárló egyáltalán nem fog semmit vásárolni, csak hosszan nézelődött zárás előtt. Eszem megáll, ez a munkája...
4/6 anonim válasza:
Nettó ostobaság volt ez a beszólás.
Én se szívesen maradtam volna egy ilyen helyen.Nyugodtan értékeld a helyet.
5/6 anonim válasza:
én azért nem álltam volna le vitatkozni, annyi tartás lett volna bennem. még a végén feljelentenek, mert fizetés nélkül mentél el, úgy add a neved az értékeléshez. meg megfenyegetnek, meg követni fognak, hogy lejárattad a helyük. inkább tartsd a szád.
6/6 A kérdező kommentje:
Barátom 52 éves,én 40 éves vagyok,tehát nem tinik vagyunk.Nem volt vita,mert úgy beidegesedtünk,hogy mondtam 1-2 cifra mondatot,és ki kellett mennem a helyről idegességemben.A nő meg annyit nyögött ki,hogy nem kell fizetnünk,mintha nem lett volna nálunk pénz,ezen is kiakadtam.Teljesen normális volt az öltözetünk is,igaz nem kisestélyiben voltam,na de a hely se olyan.Nem tudom milyen közönséget céloznak meg,mert tök egyszerű embereket láttam eddig ott,igaz annyira nem olcsó,de nem öltönyös emberek járnak oda.Nem terveztünk órákig ott maradni,max. 10 percig.
2018. okt. 15. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!