Ha egy csaj azt akarja hívjam el moziba miért nem azt mondja?
Szituáció. Iskola. Csaj megkérdi mit csinálok hétvégén. Mi köze hozzá nem tudom de mindegy mondom semmi extrát elmegyek moziba és megnézem a X filmet. Erre a csaj: „ húúúú azt én is meg akarom nézni!“
És néz rám. Na most hülye nem vagyok leesett azt akarta hívjam el és menjünk együtt.
Hát nem hívtam meg mondtam lehet nem is megyek csak ötlet volt (szóval kitáncoltam a szituból).
A csaj erre otthagyott.
Mondjuk jó is mert ha nem hagy ott akkor én hagyom ott őt.
De nem értem. Azt akarta hívjam el. Oké.
És akkor miért nem azt mondta?
Nem azt akarta , ez csak körítés lett volna.
Az csak mellékes lett volna hogy elhívd a moziba mert biztos nem is érdekli a film.
Még el is àlmosodott volna a film alatt, majd oda hajtotta volna a fejét az öledbe.
Amit ott talált volna , na az a lênyeg.
Egyetemista letedre jo nagy bunko vagy.
Egyreszt korant sem biztos, hogy celozgatni akart arra, hogy elhivd randizni, inkabb csak pozitivan probalta lereagalni a filmes temat. Csak, ahogy az altalaban lenni szokott, a bunkosag melle iszonyat nagy onbizalom tarsult a te esetedben is, ezert szentul meg vagy rola gyozodve, hogy veled, a nagy alfahimmel ki akart kezdeni a lany.
Ha megis celozgatas volt, akkor meg tok normalisan csinalta, egyertelmuen, de megsem nyomulva szerette volna a tudtodra adni, hogy tetszel neki, es elmehetnetek egyutt egy filmre. Tudod, ez a modja altalaban egy fiu es egy lany kozotti ismerkedesnek (incselkedesek, celozgatasok), es nem az, hogy "Bela, vigyel el vacsizni". Tehat maradjunk annyiban, hogy az EQ-d melyen a beka s*gge alatt van. Szerencsere erre a csaj is rajott meg idoben, mielott energiat pazarolt volna rad.
"Szerencsere erre a csaj is rajott meg idoben, mielott energiat pazarolt volna rad"
Na hát akkor csak köszönet illet engem nemde hogy megkímélten a "szegény" leányzót (akinek nedves volt a bugyija... ) egy hímdisznótól nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!