Szerintetek nem félelmetes az, hogy írok valakinek és mindig egyből válaszol?
Figyelt kérdés
A nap bármely pontján, kivéve amikor alszik, egyből látja és válaszol az illető. Miért van ez? Az ilyen emberek nem csinálnak dolgokat, amikkel elfoglalják magukat?2018. szept. 30. 20:42
1/6 anonim válasza:
csörög a telefon, egyből nem veheti elő?
3/6 anonim válasza:
Az is lehet, amit a második válaszoló írt, hogy mindig várja, hogy írj. Vagy tényleg egész nap a chaten lóg, ma már ez nem meglepő.
4/6 anonim válasza:
Én például azért válaszolok azonnal, amikor csak tudok, mert szétszórt vagyok, és ha halogatom a dolgot, akkor elfelejtem, hogy kinek is kell még visszaírnom.
5/6 anonim válasza:
Ez egyfajta állandó "Alarm!" üzemmódot is jelent (függőség?), ami nem feltétlen jó, mert nincs igazi kikapcsolódás az életében, mint régen-, ezen kütyük nélkül volt.
6/6 anonim válasza:
Sok munkakörben “megengedett” az internetezés. Ha emellé unja is magát közben, és a telefonját nyomogatja, akkor érthető miért válaszol rögtön.
Ráadásul ha gyengéd szálak fűzik hozzád érzelmileg, akkor nem is kérdés miért ad választ rögvest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!