Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek felelmetes call...

Szerintetek felelmetes call centerben dolgozni?

Figyelt kérdés
Ti dolgoznatok ilyen helyen?
2018. márc. 8. 13:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%

Naná!

Bemegyek,telefonálgatok,gépelek ezt-azt betépve...

Nem pedig egy gyárban állni a gép mellett,miközben zenét hallgatva,középkategóriás energiaitalt kortyolgatva ábrándozok egy ilyen melóról és a nyugis hétköznapokról

2018. márc. 8. 13:06
 2/16 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem oroszlánszelidítőként félelmetesebb.
2018. márc. 8. 13:13
 3/16 anonim ***** válasza:

Én nem csinálnám. Embereket felhívni adatbázisból, ajánlgatni valami terméket és meggyőzni őket hogy "nekik erre márpedig szükségük van".

Talán azért félelmetes, amilyen beszólásokat kapnak és ahogy elküldik az emberek a telefonálót...

2018. márc. 8. 13:14
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyugis egy call center? Nem tudod, hogy miről beszélsz.

Olyan emberekkel beszélsz egész nap, akik általában a hátuk közepére kívánják azt a beszélgetést és hát finoman szólva sem kedves egy jórészük. Én 2 napig bírtam egyszer és nap végén zombiként léptem ki a melóhely kapuján. Ezen kívül meg van szabva, hogy mikor mehetsz ki hugyozni, mennyi időd van ebédelni stb-stb. Tény, hogy a nők valahogy ezt jobban bírják (és talán az ügyfelek is kedvesebbek velük) én viszont faszi vagyok.

Okés az sem mindegy, hogy milyen call centerről van szó. Kérdező te tudod, hogy konkrétan milyen munkáról lenne szó?

2018. márc. 8. 13:16
 5/16 A kérdező kommentje:

En call centerben dolgozom :) Tudakozoban.

Egyetemre keszulok es kell a penz :)

2018. márc. 8. 13:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja akkor miért kérdezed, hogy félelmetes-e call centerben dolgozni, ha tudod milyen. Mondjuk a tudakozó még az egyik legjobb a callcenterek közül. Ott max a buta parasztok tudják leszívni az ember agyát.

...vagy a süket kisöregek :D

[link]

2018. márc. 8. 13:29
 7/16 anonim ***** válasza:
#6: Na ezt kell elképzelni idegen nyelven, aztán rájössz miért nem akar senki SCC call centerben dolgozni, hiába fizet jól.
2018. márc. 8. 13:44
 8/16 A kérdező kommentje:
Mert erdekel a velemenyetek :D
2018. márc. 8. 13:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Oh hat ez kb mindennapos :D Ez meg aranyos is. Mikor bunkoznak,na az sz*r :D
2018. márc. 8. 13:48
 10/16 anonim ***** válasza:

Tudakozó az jó, mert az ügyfelek keresnek téged, és nem neked kell zaklatnod őket.

Olyan helyen nem dolgoznék, ahol nekem kell eladnom valamilyen terméket, a múltkor kaptam egy hasonló hívást, és nagyon életuntnak tűnt a hölgy a hangja alapján. Gondolom nem sok szép szót kap munkája során, anyukám pl. rendszeresen elköszönés nélkül lecsapta a telefont, ha ilyen témában keresték.

2018. márc. 8. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!