Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a véleményetek a puszilkodá...

Mi a véleményetek a puszilkodásról?

Figyelt kérdés
Miért kell állandóan? Ti ismeretlenekkel is szoktatok? Milyen alkalomból?

2018. szept. 30. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Senkivel se szoktam.

Engem idegesít.

Tesóm mindig megvolt ezen sértődve. De most csak évente kétszer találkozunk, olyankor meg nem zavar.

De nincs olyan, akivel minden nap puszilkodnék.

2018. szept. 30. 18:51
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Nem szeretek puszilkodni senkivel sem, ha 2 férfi teszi (mert ismerik egymást, és így köszöntik egymást), azt sem szeretem látni.
2018. szept. 30. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tök megszokott, a rokonokkal, barátokkal mindig szoktam. Ismeretlenekkel nyilván nem, és ha megkérnek, hogy nekik ez nem oké, akkor tiszteletben tartom, de nekem ez a természetes.
2018. szept. 30. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Én inkább megcsókolnék minden kolléganőt a munkahelyemen, minden nap köszöntésként. De sajnos ilyen szokás nincsen. Amikor férfi rokon puszil meg furcsa érzés de szokás...41f
2018. szept. 30. 22:45
 5/7 anonim ***** válasza:
A rokonokkal és nagyon közeli barátokkal szoktam. Bemutatkozáskor (baráti társaság) nem szoktam, nem nagyon szeretek puszizkodni.
2020. jún. 12. 10:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam csak az özvegy mamámnak.

Egyrészt, nem szeretem, ha valaki közel van hozzám, az érintések is irritálnak kivéve 2 személytől.

+gondolj bele...

Ki mit csinál a mocskos szájával pl orális szex...

Undorodok a tudattól is.

Nem érdekelnek a normák... Egyenesen kimondom egy új bemutatott embernek is, nem pusziszkodunk !

2020. jún. 12. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon utálom, csak néha muszáj. De akinek sikerül, annak szólok hogy inkább ne, és ökölpacsival köszönünk, vagy ha csaj, akkor laza öleléssel.

25/L

2020. jún. 12. 21:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!