Mi a véleményetek a puszilkodásról?
Figyelt kérdés
Miért kell állandóan? Ti ismeretlenekkel is szoktatok? Milyen alkalomból?2018. szept. 30. 18:29
1/7 anonim válasza:
Senkivel se szoktam.
Engem idegesít.
Tesóm mindig megvolt ezen sértődve. De most csak évente kétszer találkozunk, olyankor meg nem zavar.
De nincs olyan, akivel minden nap puszilkodnék.
2/7 anonim válasza:
Nem szeretek puszilkodni senkivel sem, ha 2 férfi teszi (mert ismerik egymást, és így köszöntik egymást), azt sem szeretem látni.
3/7 anonim válasza:
Nekem tök megszokott, a rokonokkal, barátokkal mindig szoktam. Ismeretlenekkel nyilván nem, és ha megkérnek, hogy nekik ez nem oké, akkor tiszteletben tartom, de nekem ez a természetes.
4/7 anonim válasza:
Én inkább megcsókolnék minden kolléganőt a munkahelyemen, minden nap köszöntésként. De sajnos ilyen szokás nincsen. Amikor férfi rokon puszil meg furcsa érzés de szokás...41f
5/7 anonim válasza:
A rokonokkal és nagyon közeli barátokkal szoktam. Bemutatkozáskor (baráti társaság) nem szoktam, nem nagyon szeretek puszizkodni.
6/7 anonim válasza:
Nem szoktam csak az özvegy mamámnak.
Egyrészt, nem szeretem, ha valaki közel van hozzám, az érintések is irritálnak kivéve 2 személytől.
+gondolj bele...
Ki mit csinál a mocskos szájával pl orális szex...
Undorodok a tudattól is.
Nem érdekelnek a normák... Egyenesen kimondom egy új bemutatott embernek is, nem pusziszkodunk !
7/7 anonim válasza:
Nagyon utálom, csak néha muszáj. De akinek sikerül, annak szólok hogy inkább ne, és ökölpacsival köszönünk, vagy ha csaj, akkor laza öleléssel.
25/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!