Mit gondoltok arról, hogy valaki kiad 1 millió forintot egy karórára?
On:
Semmit, azt gondolom hogy neki ez tetszik, esetleg erre van szüksége.
1Mil. Körűl vagány Omegák vannak.
Off:
Amúgy valamelyik válaszoló rátapíntott a lényegre ha az embernek “több” pénze van, akkor nem mérvadó az óra “drágasága”
Az én órám ára átszámolva forintba 2.5 milló lenne, de itt külföldön ez alig 3 hónapnyi fizetésem.
És egy ilyen “értékű” óra általában egy életre szól minőségileg.
Nem csak egy órától függ, hogy mit gondolnék. Én szerintem észre sem venném, hogy mennyibe kerül valaki órája. Ha mondaná, akkor tudnám meg. De az órájától függetlenül észreveszem, hogy milyen cipőben jár. A cipőjén észreveszem másnak, hogy mennyibe kerülhetett.
Ha valaki mondaná, hogy 1 milliós órát hord, azért megnézném, mert érdekes. De biztos összevetném a cipőjével, hogy szépen megvarrt kézzel csinált cipőben jár-e vajon. Persze az órát eladhatja, ha megunja, vagy megszorul, a cipőt meg nem.
Van egy magyar órakészítő mester, aki kézzel készít svájci óra márkájú egyedi órákat. A világon mindenünnen jönnek hozzá, akik hajlandóak kivárni, hogy készít nekik egy órát. Nem tudom, egy olyan óra mennyibe kerülhet. De AZ, az különleges óra. Bár én azt se látnám meg, hogy milyen óra, igaz, nem is kiabál kinézetről.
Egy 1 milliós óra talán nem olyan nagyon különleges, hogy nagyon gondolkodnék rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!