Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy valaki kiad 1 millió forintot egy karórára?

Figyelt kérdés

2018. szept. 9. 15:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%
Totál fölösleges, még ha megengedheti is magának. Önmajomkodás.
2018. szept. 9. 15:22
 2/13 anonim ***** válasza:
71%

Ezen épp a napokban gondolkodtam.

Hacsak nem egy órás, vagy erősen órahobbis az illető.

De legalább az árcetlit hagyná rajta lobogni, mert senki se fogja tudni, mennyit ér.

Kismillió hamisítvány van, fillérekért.

2018. szept. 9. 15:22
 3/13 anonim ***** válasza:
20%

Akkor amikor ma Magyarországon emberek ezrei éheznek, ez nekem nem gyere be.

Azon a pénzen sok sok éhes szájat vagy pár családot fel lehetett volna emelni, és elindítani őket egy jobb élet felé. Még csak viselni sem bírnák egy ilyen órát, mert mindig ez jutna eszembe.

2018. szept. 9. 15:29
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Minden nézőpont/viszonyítás kérdése. Általában az emberek ahhoz viszonyítják a dolgok árát, hogy mennyit keresnek 1 évben/hónapban. Ha az illető nagyon sokat, akkor nem érzi olyan soknak azt az egy milliót. Átlag embernek rengeteg pénz 1 milla egy óráért, nyílván nem ők fogják ezeket megvenni. De aki kiad 200 milliót egy autóra, az órára is ki fog egy millát adni.
2018. szept. 9. 15:42
 5/13 anonim ***** válasza:
30%

Státusz szimbólum. Ha valaki 10 millát keres, és szükségét érzi az "urizálásnak" akkor megveszi a Rolexet.

De megnyugtatlak, ha láttál M.O.-n egy 1 millás karórát, akkor 99% eséllyel egy ebayos hamisítvány.

2018. szept. 9. 15:51
 6/13 anonim ***** válasza:

ha olyan az anyagi helyzete és olyan körökben mozog, akkor saját maga mérlegelje, hogy neki megéri-e. Én, ha gazdag lennék, se vennék ennyiért, inkább 4 db. 250000 Ft-osat, hogy tudjam váltogatni.

Magyarországon az emberek többsége 1 milliót bitos más dologra költene és fel se ismernék egy , hogy az tényleg annyiba van-e

2018. szept. 9. 15:52
 7/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudok azonosulni ezzel a gondolkodásmóddal, de ha neki ez ad örömet ebben a sivár, múlandó emberi létezésben, (+ meg is engedheti magának) akkor ki vagyok én, hogy ítélkezzem?
2018. szept. 9. 16:37
 8/13 anonim ***** válasza:
37%
Én azt tapasztaltam, hogy ez státuszszimbólum és önjutalmazás. Ha képes voltam annyi pénzt keresni, hogy 1 vagy több millió forintért órát tudjak venni akkor azt viselni és birtokolni pozitív érzés számomra. Én tudom, hogy mennyit ér az órám aki hasonló érdeklődéssel bír az órák iránt az látja mennyit ér és hagyjuk már a Rolexet mert az ebben a ligában maximum B+ kategóriás órákat hegeszt össze.
2018. szept. 9. 17:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha milliomos, akkor megengedheti maganak. Igazából az anyaga es a szepsege miatt biztos azt választotta ki magának.
2018. szept. 9. 17:39
 10/13 anonim ***** válasza:
81%

Kedves 3-as,először is bírnÉk.

Más pénzéből te kit akarsz etetni?

Ilyen alapon mindenki járjon biciklivel,és az autójuk árából etessük a népet.

Semmi különös nincs abban,ha valaki 1 millás órát hord.Ha nem a kezén van az 1 milla,akkor otthon a vitrinben,vagy ingatlanban,vagy autóban,vagy antikban.

Lehet befektetés,hobbi,óragyűjtemény,semmi közünk hozzá.

Van akinek több milla van benne pl.egy vasútmodell terepasztalban...

2018. szept. 9. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!