Mit gondoltok arról, hogy valaki kiad 1 millió forintot egy karórára?
Ezen épp a napokban gondolkodtam.
Hacsak nem egy órás, vagy erősen órahobbis az illető.
De legalább az árcetlit hagyná rajta lobogni, mert senki se fogja tudni, mennyit ér.
Kismillió hamisítvány van, fillérekért.
Akkor amikor ma Magyarországon emberek ezrei éheznek, ez nekem nem gyere be.
Azon a pénzen sok sok éhes szájat vagy pár családot fel lehetett volna emelni, és elindítani őket egy jobb élet felé. Még csak viselni sem bírnák egy ilyen órát, mert mindig ez jutna eszembe.
Státusz szimbólum. Ha valaki 10 millát keres, és szükségét érzi az "urizálásnak" akkor megveszi a Rolexet.
De megnyugtatlak, ha láttál M.O.-n egy 1 millás karórát, akkor 99% eséllyel egy ebayos hamisítvány.
ha olyan az anyagi helyzete és olyan körökben mozog, akkor saját maga mérlegelje, hogy neki megéri-e. Én, ha gazdag lennék, se vennék ennyiért, inkább 4 db. 250000 Ft-osat, hogy tudjam váltogatni.
Magyarországon az emberek többsége 1 milliót bitos más dologra költene és fel se ismernék egy , hogy az tényleg annyiba van-e
Kedves 3-as,először is bírnÉk.
Más pénzéből te kit akarsz etetni?
Ilyen alapon mindenki járjon biciklivel,és az autójuk árából etessük a népet.
Semmi különös nincs abban,ha valaki 1 millás órát hord.Ha nem a kezén van az 1 milla,akkor otthon a vitrinben,vagy ingatlanban,vagy autóban,vagy antikban.
Lehet befektetés,hobbi,óragyűjtemény,semmi közünk hozzá.
Van akinek több milla van benne pl.egy vasútmodell terepasztalban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!