Mit tennétek, ha hirtelen nyernétek 10 millió ft-ot, plusz egy lakás?
Ha lakás alatt panelt értesz, akkor kiadnám albérletbe, és dolgoznék tovább, most is eltudok tenni havi 100-at, a bejövő bérleti díjból pedig még valamennyit. Nálunk normális kertes házat 15 milliótól kapni ami jól néz ki és problémáktól mentes.
Szóval nem mondanék fel, mert fiatal vagyok egyrészt, másrészt felélni sem akarnám az összeget.
22F
Igaz még tanulok, de tuti hogy soha nem dolgoznék.
Vennék napi használatra egy Camarot, egy 80 nm-es házat, és a többi kamatából vígan élnék, persze a tanulmányok befejezése után.
Persze, hiszen 10 millió ft a csillagos eget jelenti, egy lakásnak pedig nincsenek költségei...
Nem, élném az életem, mint eddig.
# 2
Szívesen kezet ráznék veled, ha te a kamatokból megtudnál élni.
#2: Neked még nagyon-nagyon sokat kell tanulnod!
:D
2. Nem 100 milliót írtam, csak 10-et...:D
3. Igaz, hogy a kamataiból nem lehet megélni, viszont egy ideig el lehet belőle élni, nem kell kapkodni, pláne ha az ember utálja a munkahelyét, nem feltétlenül marad.
:D 10 milliót pikk-pakk el lehet költeni, ha élni is akarsz, nem csak elvegetálni. Én is még tanulok, de szeretnék majd dolgozni, ha olyat csinálok, amit élvezek!
Én a lakást a testvéremnek és a párjának ajándékoznám, a pénzből 2 millió elmenne arra, hogy kifizessem a szüleim tartozásait és a befizetetlen számlákat, egymilliót elherdálnék luxuscikkekre, (smink, ruha, telefon) és egy egyhetes utazásra mondjuk Angliába anyukámmal. A többit meg félretenném a saját jövőbeli lakásomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!