Miért nem tudok szoros kalcsolatokat kialakítani?
Figyelt kérdés
Képtelen vagyok a közeli kapcsolatok kialakítására. Vannak barátaim, ismerőseim, de egyiknél sem érzem igazán hogy számítanék nekik valamit. Ez alatt azt értem, hogy peldaul az iskolaba az osztalytarsaimmal akarmennyt hulyeskedhetek, akarmilyen jol kijohetek valahogy sosem keres egyik se iskolan kivul, mintha meghaltam volna. A barataimat is mindig en kell hivjam, mert azok maguktol soha nem keresnek engem, sot, kisebb osszejoveteleknel sosem hivnak el, mindig csak akkor amikor bulizni kell. Ugy erzem mindenki csak akkor keres amikor szuksege van ram valamiben. De onszantabol senkit sem erdekel az hogy mi van velem, vagy szeretne-e velem talalkozni. Nem tudom mi lehet az oka.2018. szept. 6. 17:00
1/3 A kérdező kommentje:
*kapcsolatokat
2018. szept. 6. 17:01
2/3 A kérdező kommentje:
17/F
2018. szept. 6. 17:06
3/3 anonim válasza:
Nyilván az ilyen barátok nem akarnak közek kerülni hozzád csak felszínesen barátkozni. Ami nem megy nem szabad erőltetni. Ha úgy érzer hogy valaki majd tényleg meg akar ismerni majd próbálj vele mélyebb barátságot kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!