Honnan tudnék új barátokat szerezni? Esetleg egy új társaságot kialakítani?
Figyelt kérdés
Új sportra sajnos nem lenne időm. Ahova járok, ott nincs egy összeszokott csapat.
Ami érdekel az a művészet,rajz,zene.
Sajnos elég nehezen barátkozom,nem érzem jól magam társaságban. Vagy lehet csak a jelenlegiben nem (kissé elnyomottnak érzem magam),mert szeretnék ezen változtatni. Új lappal szeretnék indítani,és hallatni a hangom:D
Vágyom egy olyan társaságra akikkel el lehet menni ide oda,ismernek,nem vagyok velük félénk és csak úgy el tudunk hülyülni.
Köszi előre is:)
16/L
2017. okt. 9. 20:09
1/4 anonim válasza:
Nem tudom. Talán menj el programokra . Ott találsz magadnak .
2/4 anonim válasza:
Hasonló cipőben :/
Sajnos eddig én se nagyon találtam megfelelő megoldást erre. Viszont ha gondolod összegyűjhetnénk az itteni magányos embereket egy új társaságba :D
Hova valósi vagy?
17/F
3/4 A kérdező kommentje:
Jól hangzik:D
Budapesti vagyok,és te?
2017. okt. 9. 21:19
4/4 anonim válasza:
Hasonlóan érzek mint te. Csak én ràadàsul nem ismerek senkit itt Pesten. :D 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!