Lanyok, mit ereztek nagyobb dicsosegnek, ha egy pl. cipot dragan vettetek vagy ha olcson?
Figyelt kérdés
Ezt ugy ertem, nektek az esik jobban a lelketeknek, ha pl megvesztek egy 50 ezer forintos cipot es ettol ugy erzitek, hogy minosegi, ertekes, draga cuccaitok vannak. Vagy az, ha elmondhatjatok, hogy vettetek 5 ezerert egy cipot es boldogga tesz, hogy olcson talaltatok olyat, ami igazan tetszik (es nem csak az olcso ara miatt vettetek meg).
Nem forumvitat szeretnek az eltartott vs megdolgoztam erte temarol.
Ez csak kozvelemeny kutatas.
Erdekelne az is, ha draga vs olcso aron kapjatok meg ugyanazt a termeket, milyen erzest kelt bennetek? Melyiktol erzitek jobban magatokat?
2018. aug. 25. 12:44
21/21 anonim válasza:
Régebben "dicsőség"-nek éreztem a drágább cipőket, ma már örülök, ha olyat találok, ami nem töri fel a lábamat (elég érzékeny a lábfejem). Arra jutottam, a kényelmesség egyáltalán nem függ az árától, vettem már borzalmasan kényelmetlen cipőt drágán, és 2 kedvenc kényelmes cipőm az egyik legolcsóbb volt, csak sajnos el is használódtak gyorsan (a minőségük nem volt olyan jó). Szóval az tesz boldoggá, ami jól is néz ki, de kényelmes is. A márka vagy az ára nekem már nem számít annyira, de azért az is benne van kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!