Bárkinek bármilyen képe fent lehet a Dark Weben?
Figyelt kérdés
Ma néztem sok Dark Webes videókat videósoktol és hallottam hogy ott bármilyen kép fent lehet bárkiröl ha olyan kép.
Na most ha valaki fel tesz egy képet fészre akkor bárki leszedheti a képed és kukerülhet a Dark Webre? Legalább is en ezt értettem.
És van olyan ember akinek a tudta nélkül van fent képe. Nem tudom...igaz lehet e?
2018. aug. 25. 00:05
1/1 anonim válasza:
Természetesen. Ember ott kislányokat, fegyvert drogot s szerveket is szerezhetsz.
Ezen dolog az amerikai cia és fbi különleges nyomozoinak jött létre hogy bemérjék a pedofilokat gyilkosokat stb. De világméretű.
Ha egy pedo feltölt egy videot azt egy pér dolcsis gépen kávézoba megteszi ismeretlen wifin h ne legyen ideálus ip cime aztán bevágja a folyóba. Aki hülye azt elkapják hálistennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!