Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A vékony lányok alakjára...

A vékony lányok alakjára miért "vicces" megjegyzést tenni, míg a ducibbakra tett megjegyzések boszorkányüldözéssel járnak?

Figyelt kérdés

Gólyatáborban segítettem, 11-s leszek, és azt vettem észre, hogy mikor zuhanyoztunk a többiekkel nekem, és egy másik vékonyka lánynak mind a négy napon tettek valami megjegyzést az alakunkra. Biztos anorexiás vagyok, ezért nem ettük meg ma az ebédet, közösen nevettek, hogy milyen gebék vagyunk, kinek kellünk ilyen csontos seggel. Egyébként teljesen normális a súlyom. De mikor a másik lány visszaszólt, hogy ha az xy hájas segge kell valakinek, ő nem aggódik maga miatt. Erre mindenki nekiesett, hogy lehet ilyen bunkó, miért kell megjegyzést tenni valakire, csak mert van rajta egy kis felesleg. Ez a lány volt a hangadó a piszkálódásban, és nem kis felesleg van rajta. Én szó nélkül hagytam, nem esett jól, de úgy érzem, vagyok annyira kulturált, hogy nem poénkodok a másik alakjával.

De valaki mondja el, miért vicces egy vékony lányon poénkodni, és miért felháborító egy ducin? Nem ugyanaz?

2018. aug. 22. 18:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Úh mérgesen jól elgépeltem pár dolgot bocsánat! Még ezzel dodge-olok egyet mert még lecsapnak a nyelvtan nácik.
2018. aug. 22. 23:03
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

A dagi csaj nincs megelégedve saját magával, ezért fikáz titeket, és állítja be magát olyannak mintha Ő kívánatosabb lenne.

De Ő magával nincs tisztában, észre se veszi mekkora suttyó. Ha pedig visszaoltod, felkapja a fejét, hogy miaz hogy neki beszóltak.

Olyan mint akinek nincs öntudata, nem tud magáról, mert olyan buta mint a segg. Ne keresd az értelmet az ilyen embereknél.

Én se úgy vitázok már az emberekkel hogy észérvet keressek, mert felesleges.

2018. szept. 27. 21:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Amúgy érdekes. Én 24 vagyok, fiatalabbként nagyobb darab voltam, mint a többi lány, de így utólag visszanéztem a képeket, átagos voltam, ők voltak vékonyak. Mégis megkaptam, hogy “Digi dagi daganat, kergeti a halakat...” stb. Utána is teltebb idomaim voltak, ugyanúgy le voltam kövérezve, nézték, hogy milyen kajákat hozok otthonról, nem is ettem pedig sokat, így ki is alakult egy rohadt durva komplexus bennem, hogy nem tudok idegenek előtt enni, legfeljebb, ha étkezdében/étteremben vagyunk, mert ők is esznek.

Én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy megkapja ő is eleget, hogy kövér, és elege van. A gyerekek/fiatalok kegyetlenek. Szerintem egy magával elégedett ember meg nem szól be a másiknak, h már túl van a 10 éves szinten.

2018. szept. 28. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!